«Συνάντηση Αλαφούζου με Μπουλούτ για να αναλάβει τον Παναθηναϊκό»

Σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα, ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος συναντήθηκε με τον Ερόλ Μπουλούτ προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «πρασίνων».

Η τουρκική ιστοσελίδα «Fotospor» αποκάλυψε πως ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζος συναντήθηκε με τον προπονητή της Κάρντιφ, Ερόλ Μπουλούτ για να αποτελέσει τον διάδοχο του Φατίχ Τερίμ στους «πράσινους».

Ο 49χρονος Τούρκος τεχνικός πήγε στην Κάρντιφ το περασμένο καλοκαίρι κι έκανε φέτος μία σεζόν στην οποία έφτασε κοντά να διεκδικήσει την είσοδό της στα Play Off της Championship, έχοντας μάλιστα στην ομάδα τους «δικούς» μας, Μανώλη Σιώπη και Δημήτρη Γούτα.

Ο Μπουλούτ έχει περάσει από την χώρα μας και ως ποδοσφαιριστής φορώντας τις φανέλες του Πανιωνίου, του Ολυμπιακού, του Ολυμπιακού Βόλου, του ΟΦΗ και της Βέροιας και άρα είναι γνώστης της ελληνικής ποδοσφαιρικής πραγματικότητας.

  • Έρολ Μπουλούτ στο Gazzetta: «Είχα κλείσει στον Παναθηναϊκό, αλλά ο Ολυμπιακός και το γκολ με τη Ρεάλ θα είναι πάντα στην καρδιά μου»

Η προτεραιότητα του Τούρκου τεχνικού πάντως σύμφωνα με το ρεπορτάζ αυτό είναι να συναντηθεί πρώτα με τον ιδιοκτήτη της Κάρντιφ, Βίνσεντ Ταν. Με δικές του κινήσεις ο Μαλαισιανός ιδιοκτήτης του αγγλικού κλαμπ κατόρθωσε να άρει το απαγορευτικό που είχε η ομάδα στις μεταγραφές και πλέον μπορεί να πραγματοποιήσει πολλές από τις επιθυμίες του Μπουλούτ δίνοντάς του έτσι την δυνατότητα να φτιάξει μία ομάδα που διεκδικήσει την άνοδο στην Premier League.

Αν ο 49χρονος προπονητής δεν πάρει τέτοιες διαβεβαιώσεις, τότε θα εξετάσει πιο σοβαρά το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τον Παναθηναϊκό, όπως υπογραμμίζει το ρεπορτάζ των συμπατριωτών του.

Subscribe

Related articles

Χαμός στην Πάφο με την άφιξη των Κυπελλούχων Κύπρου!

Πραγματικός χαμός στην Πάφο από τους φίλους της...

Οπαδοί του ΠΑΟΚ με πυρσούς στην «καρδιά» της Θεσσαλονίκης (pic)

Αρκετοί φίλοι του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν τις πρώτες πρωινές...

ΣΦ ΠΑΟΚ: Νέο κάλεσμα των Συνδέσμων για συγκέντρωση στην Καμάρα

Οι Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή τους επιμένουν...

Στραπάτσο για Μίλαν με τριάρα από την Τορίνο

Η Μίλαν... έμεινε στο ματς με την Κάλιαρι,...