Ο Ζάχοβιτς αποθέωσε Σπόραρ και Ζίβκοβιτς

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Ζλάτκο Ζάχοβιτς, «έβγαλε το καπέλο» στους Σπόραρ και Αντρίγια Ζίβκοβιτς ενόψει της «μάχης» Σλοβενίας – Σερβίας στο Euro.

Σερβία και Σλοβενία διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο προσεχές Euro της Γερμανίας, κι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Ζλάτκο Ζάχοβιτς, κλήθηκε να κάνει το δικό του σχόλιο στη «Mozzart».

Ο 53χρονος πλέον Σλοβένος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού, Άντρατζ Σπόραρ, αλλά και τον εξτρέμ του ΠΑΟΚ, Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Ερωτηθείς αν τα αστέρια της εθνικής Σλοβενίας είναι οι Γιαν Όμπλακ της Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπέντζαμιν Σέσκο της Λειψία, ο Ζάχοβιτς τόνισε: «Και ο Άντραζ Σπόραρ; Είναι εξαιρετικός ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, ο Μπιγιόλ της Ουντινέζε, ο οποίος πλησιάζει στο φινάλε της δεύτερης σεζόν του στην Ουντινέζε, ο νεαρός Ελσνίκ της Ολίμπια Λιουμπλιάνας είναι υπέροχος στον χώρο του κέντρου. Έχουμε και τον Ζάιτς από τη Φενέρμπαχτσε, ο οποίος είναι καλός, αλλά δεν παίρνει ευκαιρίες».

Για το πώς θα σταματήσει τους Σέρβους η Σλοβενία, είπε: «Θα πρέπει να έχεις σφιχτή ζώνη άμυνας και όταν να παίξεις ένας εναντίον ενός. Για παράδειγμα αν αφήσεις τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς στο ένας εναντίον ενός, θα περνάει όποτε θέλει. Και ο Τάντιτς το ίδιο».

Subscribe

Related articles

Φινάλε για γερά νεύρα και ο τίτλος στο… φώτο φίνις!

Συγκλονιστικό φινάλε στη Stoiximan Super League με τον...

Χαμός στην Πάφο με την άφιξη των Κυπελλούχων Κύπρου!

Πραγματικός χαμός στην Πάφο από τους φίλους της...

Οπαδοί του ΠΑΟΚ με πυρσούς στην «καρδιά» της Θεσσαλονίκης (pic)

Αρκετοί φίλοι του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν τις πρώτες πρωινές...

ΣΦ ΠΑΟΚ: Νέο κάλεσμα των Συνδέσμων για συγκέντρωση στην Καμάρα

Οι Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή τους επιμένουν...