Προτεραιότητα Ρόκα η ανανέωση Πέρε Πονς στην ΑΕΚ Λάρνακας

Σε εντατικούς ρυθμούς μπαίνει στην ΑΕΚ το κεφάλαιο των ανανεώσεων ποδοσφαιριστών για την επόμενη και όχι μόνο σεζόν. Ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος κάνει τη διαφορά και έχει τα φόντα να προσφέρει κι άλλα χρόνια είναι ο Πέρε Πονς.

Ο 31χρονος μέσος στα δυο χρόνια που είναι στην ομάδα της Λάρνακας έδειξε πόσο ποιοτικός και χρήσιμος είναι και για την ΑΕΚ η ανανέωση του συμβολαίου του αποτελεί προτεραιότητα.

Ο Τσάβι Ρόκα το καλοκαίρι του 2022 έκανε τα αδύνατα δυνατά για να τον πείσει να έρθει στην Λάρνακα. Ο Ισπανός είχε πρόταση από τον Άρη Θεσσαλονίκης αλλά την απέρριψε λόγω του κακού ονόματος της ομάδας στις πληρωμές, ενώ είχε προσεγγιστεί και από την Πάφο αλλά και από ομάδες τις Τουρκίας.

Ο Ρόκα τότε κατάφερε να του ασκήσει στενό πρέσινγκ με αποτέλεσμα να τον πείσει να έρθει και όπως φαίνεται πολύ καλά έκανε. Ένας παίκτης που μόνο στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής μετρά 54 συμμετοχές και επτά γκολ, έχει «δέσει» με τον Γκουστάβο στην μεσαία γραμμή και στόχος είναι να παραμείνει κι άλλα χρόνια στην ΑΕΚ.

Ο Πονς έχει πετύχει και σημαντικά γκολ, όπως το τελευταίο απέναντι στην Ανόρθωση με το οποίο πανηγύρισε η ομάδα του τη νίκη. Ο Ισπανός δεν είναι ο μοναδικός που βρίσκεται στη λίστα με τους παίκτες προς ανανέωση, όμως είναι σίγουρα μέσα στους πρώτους που θέλει ο Τσάβι Ρόκα να ανανεώσει το συντομότερο δυνατό.

Subscribe

Related articles

Το «αντίο» του Βαλιέντε στον Αστέρα Τρίπολης

Ο Βαλιέντε που δεν θα συνεχίσει στον Αστέρα...

Στο «Αρτέμιο Φράνκι» για το Φιορεντίνα-Νάπολι ο Συλαϊδόπουλος του Ολυμπιακού

Στη Φλωρεντία βρίσκεται ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος προκειμένου να...

Εθνικός – Ολυμπιακός 4-10: Έκανε το 2-0 και προκρίθηκε στους τελικούς

Ο Ολυμπιακός τελείωσε εύκολα την υπόθεση πρόκριση στους τελικούς...

Ο Εσε αποτελεί μία από τις κορυφαίες μεταγραφές στο «έξι»! | Blog

Ο Ολυμπιακός δαπάνησε αρκετά εκατομμύρια ευρώ για τη...

Μετά την άνοδο, η Κόμο πάει διακοπές στην Ίμπιζα

Η Κόμο εξασφάλισε την άνοδο στη Serie A...

Πήραν άδεια όλες οι ομάδες της Stoiximan Superleague ενόψει της νέας σεζόν

Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ έκανε γνωστό...