Οι δύο σκέψεις του Τερίμ για τον αντικαταστάτη του Ρούμπεν και η παράμετρος του Μπακασέτα

Το δίλημμα του Φατίχ Τερίμ για τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Πέρεθ, η παράμετρος «Μπακασέτας» και οι άλλοι που διεκδικούν θέση βασικού.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε τον ΠΑΟΚ (21/02-19:30) στην Λεωφόρο στον δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδια για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι «πράσινοι» είδαν τον Φώτη Ιωαννίδη να επεστρέφει στην αποστολή της ομάδας μετά από αρκετό καιρό, έτοιμος πλέον να βοηθήσει, έστω και από τον πάγκο, όμως έχουν και κάποιες σημαντικές απουσίες.

Πέραν των τραυματιών Χουάνκαρ, Βέρμπιτς, Μάγκνουσον και ΠάλμερΜπράουν, υπάρχουν και οι τιμωρημένοι Πέρεθ και Μπακασέτας. Κι αν για τον δεύτερο, δεν έχει οριστικοποιηθεί το αν θα μπορέσει να αγωνιστεί απόψε ή όχι, για τον πρώτο που εκτίει την ποινή του απόψε, μετά τις τρεις κίτρινες που συμπλήρωσε στον θεσμό, αυτό δεν πρόκεται να αλλάξει.

Στην αντικατάσταση του Ισπανού αμυντικού χαφ έγκειται και ο μεγαλύτερος προβληματισμός του Φατίχ Τερίμ, με τα σενάρια που υπάρχουν στο μυαλό του Τούρκου τεχνικού να είναι δύο.

Το ένα αφορά την χρησιμοποιήση του Ζέκα εκεί και να υπάρξει απλώς αλλαγή προσώπου και το άλλο να μετακινηθεί στην θέση αυτή ο Κώτσιρας και την θέση του στα δεξιά της άμυνας να πάρει ο Βαγιαννίδης. Το σενάριο να επιστρέψει στην κανονική του θέση ο Αράο και να χρησιμοποιηθεί άλλος παίκτης στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Γεντβάι, δεν φαίνεται να «παίζει».

Από κει και πέρα, ο Ντραγκόφσκι θα παραμείνει κάτω από την εστία του «τριφυλλιού». Στο κέντρο της άμυνας θα βρεθούν οι Αράο και Γεντβάι έχοντας στα δεξιά τους τον Κώτσιρα (αν παίξει ο Ζέκα) ή τον Βαγιαννίδη, αν ο πρώτος μετακινηθεί στον άξονα και στα αριστερά τους τον Μλαντένοβιτς.

Στο κέντρο τώρα πέραν από την θέση «6» που διεκδικούν οι Ζέκα και Κώτσιρας, η θέση στο «8» είναι μεταξύ Τσέριν και Βιλένα ενώ στο δέκα έχει καπαρώσει την θέση ο Μπερνάρντ. Στα «φτερά» της επίθεσης φαίνεται πως θα έχουμε αργεντίνικο δίδυμο με τους Παλάσιος και Μαντσίνι ενώ στην κορυφή Σπόραρ και Γερεμέγεφ διεκδικούν την θέση, με τον Σλοβένο να έχει προβάδισμα.

Η ενδεκάδα θα διαφοροποιηθεί προφανώς σε περίπτωση που μειωθεί η ποινή του Τάσου Μπακασέτα και μπορέσει να αγωνιστεί, αφού τότε εκείνος θα πάρει την θέση του Μπερνάρντ και ο Βραζιλιάνος θα μετακινηθεί στο αριστερό φτερό της επίθεσης στέλνοντας τον Μαντσίνι στον πάγκο.

Subscribe

Related articles

«Όταν τα μεγάλα μυαλά συναντώνται»

Γιάννης Αναστασίου και Χουάν Κάρλος Καρσέδο. Αναμφίβολα και...

Δεν αλλάζει συνήθειες και φουλάρει για το 2.80 η Ομόνοια

Η Ομόνοια αντιμετωπίζει την Πάφο στον τελικό κυπέλλου...

Θέλω να βλέπω μπάλα: Αll in με… θρίλερ

Μέρα με την αγωνία στα ύψη, καθώς ο...

Τι είπε ο Ιταλιάνο ενόψει του τελικού με τον Ολυμπιακό

Φιορεντίνα και Νάπολι, έμειναν στο 2-2 στο «Αρτέμιο Φράνκι»,...