Πριν από 12 χρόνια ο Χοσέλου ζητούσε… λινκ στο twitter για να δει τη Ρεάλ!

Το καλοκαίρι που υπέγραψε στη Χόφενχαϊμ, το 2012, ο Χοσέλου κατέφυγε στα κοινωνικά δίκτυα για να μπορέσει να δει τη Ρεάλ Μαδρίτης

Ίσως πολλοί να αμφισβήτησαν τη μεταγραφή του, αφού χωρίς την υπογραφή ενός άλλου επιθετικού σταρ έκανε τον Χοσέλου να είναι ο… αντικαταστάτης του Μπενζεμά. Όπως δήλωσε ο ίδιος μετά την πρόκριση της Ρεάλ στον τελικό, ο ερχομός του στην ομάδα δικαιολογείται: «Σίγουρα θα υπήρχαν πολλοί στην αρχή της σεζόν που θα το αμφισβητούσαν, αλλά η δουλειά και η εμπιστοσύνη όλου του συλλόγου κατέληξε να αποδώσει καρπούς».

Ο Χοσέλου γεννήθηκε στη Στουτγάρδη και όταν ήταν τεσσάρων ετών η οικογένειά του επέστρεψε στη Γαλικία. Από την ομάδα της πόλης του μέχρι το νταμπλ με την Μπάγερν που του έδωσε το εισιτήριο για το Γουέμπλεϊ, ο επιθετικός χρειάστηκε να δουλέψει σκληρά σε χίλιες μάχες, και σε σχεδόν άλλες τόσες ομάδες, για να φτάσει στην κορυφή.

Από την Β’ ομάδα της Θέλτα μέχρι το ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα. Ήταν εκεί όταν η Ρεάλ Μαδρίτης τον πρόσεξε για την πρώτη της θυγατρική, την Καστίγια, όπου ο Χοσέλου πανηγύρισε ήδη τον πρώτο του τίτλο ως «Μπλάνκο» το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και την άνοδο…

Χωρίς θέση στην πρώτη ομάδα των λευκών και θέλοντας να κάνει το άλμα στην πρώτη κατηγορία μεταγράφηκε το καλοκαίρι του 2012 στη Χοφενχάιμ. Εκείνο το καλοκαίρι, ο επιθετικός έλειπε από την Ισπανία και το να δει τη Ρεάλ Μαδρίτης από κοντά δεν ήταν και τόσο εύκολο. Και εκεί έγραψε ίσως το πιο viral tweet του. «Μπορεί κάποιος να μου δώσει ένα καλό link για να δω τη Ρεάλ;».

ΧΟΣΕΛΟΥ TWEET

Subscribe

Related articles

Απίστευτος οπαδός του ΠΑΟΚ: Έβαψε το όνομα της ομάδας στο αμάξι του

Ένας οπαδός του ΠΑΟΚ βρήκε έναν ιδιαίτερο τρόπο...

Η Τούμπα πάλι ήταν… καζάνι!

Η Τούμπα πήρε... φωτιά από τα χιλιάδες καπνογόνα...

Τζίμας: «Απόψε γιορτάζουμε, αύριο έχω εξετάσεις στο σχολείο. Εχω διαβάσει»!

Ο Στέφανος Τζίμας πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος,...

Κουλιεράκης: «Πήραμε ένα αρ#!*@το πρωτάθλημα»

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης,...

Κουλιεράκης: «Πήραμε αρ#!*@το πρωτάθλημα»

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης,...