Πιθανό να χάσει και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο Ορτέγα

Ο Αργεντίνος αριστερός μπακ εκτός από τον 2ο ημιτελικό με την Αστον Βίλα ενδέχεται να μείνει εκτός και από το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, το εξ’ αναβολής ντέρμπι της Κυριακής.

Ο Φρανσίσκο Ορτέγα τραυματίστηκε ως γνωστόν στον αγώνα με την Αστον Βίλα και το 2-4 της Αγγλίας, στο πρώτο ματς των ημιτελικών των 2 ομάδων για τον θεσμό του Conference League. Έγινε αλλαγή από τον Ρίτσαρντς και οι πληροφορίες μέσα από το ρεπορτάζ έκαναν λόγο για διάστρεμμα.

Ο Ορτέγα αναμένεται να χάσει το Ολυμπιακός – Αστον Βίλα, τον 2ο ημιτελικό του Φαλήρου για το Conference League. Υπάρχει δε το ενδεχόμενο ο 25χρονος διεθνής ακραίος μπακ να λείψει και από το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός της προσεχούς Κυριακής. Είναι δηλαδή πιθανό να χάσει και το εξ’ αναβολής ντέρμπι της Τούμπας. Ως προς τον 2ο ημιτελικό των Πειραιωτών εάν είναι στο 100% θα χριστεί βασικός στη θέση του για τον αγώνα με την Αστον Βίλα ο Ρίτσαρντς. Αλλιώς θα επιλεγεί ο Κίνι (ο δεξιοπόδαρος Κίνι που η φυσική του θέση είναι του δεξιού μπακ).

Ο κόουτς Μεντιλίμπαρ είχε ανεβάσει στην προπόνηση για το αριστερό άκρο της άμυνας και τον Αποστολόπουλο. Εναλλακτικά – εάν χρειαστεί – για τον αγώνα με την Αστον Βίλα μπορεί να επιστρατευθεί ο Μασούρας για το αριστερό άκρο στα μετόπισθεν.

Subscribe

Related articles

Η εξήγηση για τις αλλαγές των Τσέριν, Μπερνάρντ και Χουάνκαρ

Οι τρεις αναγκαστικές αλλαγές στις οποίες προέβη ο...

Ο Βιεϊρίνια κοιμήθηκε αγκαλιά με την κούπα

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντρέ Βιεϊρίνια, κοιμήθηκε μαζί...

Ο Ποντένσε «ζωγράφισε» σαν τον Ζιοβάνι

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πετύχει τον στόχο του, στο...