ΠΑΟΚ: Ο «πονοκέφαλος» με Έκονγκ και το άνοιγμα στη Σαουδική Αραβία

Η απόφαση του ΠΑΟΚ για τον Γουίλιαμ Τρόοστ-Έκονγκ, ο τραυματισμός του Νιγηριανού στόπερ και το ενδιαφέρον ομάδων από την Σαουδική Αραβία.

Πολλά δημοσιεύματα το προηγούμενο διάστημα, κυρίως από την Ιταλία, ήθελαν τον Γουίλιαμ Τρόοστ-Έκονγκ να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο ομάδων από το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.

Την ίδια στιγμή ο αρχηγός της εθνικής Νιγηρίας είναι «πιτς» έχοντας επιστρέψει τραυματίας, όπως έγραψε το Gazzetta, από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής!

Η επίσημη ενημέρωση του ΠΑΟΚ κάνει λόγο για θλάση 3ου βαθμού και η κατάσταση του θα ξεκαθαρίσει, αφού πρώτα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις, με το ενδεχόμενο της χειρουργικής επέμβασης να είναι ανοικτό. Αν, τελικά, συμβεί κάτι τέτοιο ο 30χρονος Νιγηριανός στόπερ θα χάσει όλους τους αγώνες μέχρι το τέλος της σεζόν, με το διάστημα της αποθεραπείας για θλάσεις τέτοιου βαθμού να κυμαίνεται από δύο έως και έξι μήνες.

Μέσα σ’ αυτό το περιβάλλον ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Έκονγκ μίλησε σε ιστοσελίδα της Σαουδικής Αραβίας (notjustok.com), με αφορμή τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων της Saudi Pro League.

«Δεν μπορώ να πω πολλά αυτή τη στιγμή, γιατί δεν είναι μία κατάσταση που είναι ακριβώς μπροστά μου. Το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας είναι κάτι το συναρπαστικό. είδατε πολλούς από τους καλύτερους παίκτες που ήταν μέρος του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής να έχουν κατευθυνθεί προς αυτή την κατεύθυνση και να παίζουν εκεί. Εάν αυτή η επιλογή είναι μπροστά μου, τότε θα πρέπει να τη μελετήσω λίγο περισσότερο και να τη σκεφτώ», τόνισε χαρακτηριστικά ο Νιγηριανός στόπερ του ΠΑΟΚ, ενώ ερωτηθείς για το αν θα ήθελε να βρεθεί στο ίδιο γήπεδο με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, απάντησε:

«Ποιος δεν θα το ήθελε; Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Πρέπει να δούμε τι θα γίνει, αλλά είμαι χαρούμενος στον ΠΑΟΚ».

Subscribe

Related articles

Όλα έτοιμα για τον σπουδαιότερο αγώνα στην ιστορία της Πάφου!

Λίγες ώρες απέμειναν μέχρι τον μεγάλο τελικό κυπέλλου...

Η… τραμπάλα με τους Κβιλιτάια και Ντάλσιο στον ΑΠΟΕΛ

Ημέρα έντονων διεργασιών είναι η σημερινή για τον...

Στο MEGA ο ιστορικός τελικός Ολυμπιακός – Φιορεντίνα

Το MEGA δίνει το παρών στο κορυφαίο γεγονός στην...

Πολύ κοντά στον Κόλμαν η ΑΕΛ

Ένα βήμα από την υπογραφή του Κόλμαν η...

Ολοταχώς για sold-out η Φιορεντίνα στον τελικό του Conference League

Η Φιορεντίνα αναμένεται να εξαντλήσει και τα εννιά χιλιάδες...