Ο Σα Πίντο επιμένει, μόνο νίκη στο μυαλό!

Το επικείμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ στις 11 Μαΐου είναι η απόλυτη κορύφωση της φετινής ποδοσφαιρικής σεζόν. Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Ρικάρντο Σα Πίντο, έχει ξεκαθαρίσει ότι η νίκη είναι ο μοναδικός στόχος.

Γνωρίζοντας ότι οι ψυχολογικές παγίδες καραδοκούν, ο Πορτογάλος κόουτς εστιάζει στην προετοιμασία των παικτών του, αποφεύγοντας οποιαδήποτε αναφορά στο σενάριο της ισοπαλίας. Τέτοια προσέγγιση θα μπορούσε να τους αποπροσανατολίσει και να οδηγήσει σε χαλαρότητα, κάτι που θα ήταν καταστροφικό σε αγώνα που κρίνεται ο τίτλος.

Ο Σα Πίντο έχει την εμπειρία να γνωρίζει πως σε τέτοιες καθοριστικές στιγμές, η συγκέντρωση και η αποφασιστικότητα είναι το κλειδί για την επιτυχία. Καθώς η ΑΕΚ θα επιδιώξει επίσης τη νίκη, το παιχνίδι θα έχει ένταση και δράση. Ο ΑΠΟΕΛ, με την υποστήριξη του ένθερμου κοινού του, επιδιώκει να παρουσιάσει στιβαρό και μαχητικό πρόσωπο, ώστε να πάρει το αποτέλεσμα που χρειάζεται. Δεν υπάρχει χώρος για λάθη ή για δεύτερες σκέψεις.

Η προετοιμασία της ομάδας θα επικεντρωθεί στην τακτική πειθαρχία και στην άριστη φυσική κατάσταση, με τον προπονητή να δίνει έμφαση στη σημασία της σωστής νοοτροπίας. Η αναμέτρηση αυτή αποτελεί την τελική δοκιμασία για τον ΑΠΟΕΛ, και το πάθος για τον τίτλο θα πρέπει να φανεί στο γήπεδο.

Το ντέρμπι αυτό είναι πολλά παραπάνω από απλό παιχνίδι. Είναι χρυσή ευκαιρία να κατακτήσει ο ΑΠΟΕΛ τον τίτλο και να επιβεβαιώσει την κυριαρχία του, και ο Σα Πίντο παίρνει τα μέτρα του.

Subscribe

Related articles

Τα επόμενα βήματα στον ΑΠΟΕΛ

Νταβίδ Γκαγιέγο και Όσκαρ Σουάρες αναχωρούν από την...

Τσικίνιο: «Να μείνω στον Ολυμπιακό για χρόνια και να γράψουμε ιστορία»

Ο Τσικίνιο δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος από την επιλογή...

Παίκτης της σεζόν στην Premier League ο Φιλ Φόντεν

Ο Φιλ Φότνεν αναδείχθηκε παίκτης της σεζόν στην...

Οπαδοί Φιορεντίνα: «Αθήνα 29/5, έτοιμοι για την κόλαση» (pics)

Στη Φιορεντίνα ζουν και αναπνέουν για τον τελικό του...