«Ο Αλμέιδα θα μπορούσε να φέρει στη Σαν Ντιέγκο παίκτες όπως οι Πισάρο και Πινέδα»

Δημοσίευμα από το Μεξικό θέλει τους ανθρώπους της Σαν Ντιέγκο να ονειρεύονται τον Ματίας Αλμέιδα για τον πάγκο της ομάδας ενόψει της συμμετοχής της στο MLS!

Παρόλο που ο Αλμέιδα διανύει την καλύτερη φάση της καριέρας του με την ΑΕΚ, έχοντας ήδη ένα νταμπλ στο ενεργητικό του με την Ενωση, ενώ είναι στην διεκδίκηση του δεύτερου σερί πρωταθλήματος, στο Μεξικό τον… ονειρεύονται για τον πάγκο της Σαν Ντιέγκο, ομάδα που θα αγωνίζεται στο MLS.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το elfutbolero.com.mx «ο Ούγκο Σάντσες ζήτησε 3.000.000 ευρώ, ενώ ο Αλμέιδα θα έψαχνε μισθό με τα χρήματα που παίρνει στην Ελλάδα, δηλαδή 30 εκατ. πέσος (1.600.000 ευρώ)».

Μάλιστα, στο εν λόγω δημοσίευμα τονίζεται ότι ο Αργεντινός αποτελεί στόχο του αθλητικού διευθυντή της ομάδας, Κάρλος Αβίνια, καθώς γνωρίζει το μεξικανικό πρωτάθλημα καθότι κατέκτησε το πρωτάθλημα το 2017 με την Γουαδαλαχάρα, ενώ «θα μπορούσε να φέρει μαζί του σπουδαίες παίκτες όπως ο Ροδόλφο Πισάρο και Ορμπελίν Πινέδα».

Πάντως, στο δημοσίευμα υπάρχουν κι άλλα ονόματα υποψηφίων για τον πάγκο του συλλόγου, όπως είναι αυτά τον Χαβιέρ Αγκίρε και Μιγκέλ Ερέρα.

Θυμίζουμε βέβαια ότι ο Αλμέιδα έχει εκφράσει επανειλημμένως την επιθυμία του να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ που λήγει το 2028, ενώ υπάρχει και ρήτρα ύψους 10 εκατ. ευρώ σ’ αυτό.

Subscribe

Related articles

Ομόνοια: «Σημαντικές πληροφορίες για τον τελικό»

Η Ομόνοια έδωσε στη δημοσιότητα ορισμένες πληροφορίες ενόψει...

Τα επόμενα βήματα στον ΑΠΟΕΛ

Νταβίδ Γκαγιέγο και Όσκαρ Σουάρες αναχωρούν από την...

Τσικίνιο: «Να μείνω στον Ολυμπιακό για χρόνια και να γράψουμε ιστορία»

Ο Τσικίνιο δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος από την επιλογή...