Ο Λαπόρτα θα προσπαθήσει να πείσει τον Τσάβι να μείνει αν φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του Champions League

Μια τελευταία προσπάθεια να πείσει τον Τσάβι να συνεχίσει στον πάγκο της Μπαρτσελόνα θα κάνει ο Τζουάν Λαπόρτα σε περίπτωση που οι «μπλαουγκράνα» φτάσουν στα ημιτελικά του Champions League.

Μπορεί ο Τσάβι να έχει ανακοινώσει ότι στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα, ωστόσο ο Τζουάν Λαπόρτα έχει στα σκαριά διαφορετικά πλάνα για τον Καταλανό τεχνικό! Παρότι ο Τσάβι έχει τονίσει ουκ ολίγες φορές ότι η απόφαση του δεν θα αλλάξει, ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας σκοπεύει να του προσφέρει και πάλι να συνεχίσει στους «μπλαουγκράνα».

Αυτό ωστόσο θα συμβεί μόνο εάν η Μπαρτσελόνα καταφέρει να φτάσει τουλάχιστον μέχρι τα ημιτελικά του Champions League. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sport» ο Λαπόρτα σκοπεύει να προτείνει στον Τσάβι να συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα εάν καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Παρί Σεν Ζερμέν και προκριθεί με τους «μπλαουγκράνα» στα ημιτελικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Λαπόρτα φέρεται να πιστεύει ότι το έργο του Τσάβι στην ομάδα δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα και σε περίπτωση που ο Καταλανός προκριθεί κόντρα στην Παρί, τότε ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα αναμένεται να του προτείνει να συνεχίσει στο κλαμπ και την επόμενη σεζόν.

— Barça Universal (@BarcaUniversal) March 19, 2024

Subscribe

Related articles

Τα συγχαρητήρια του Απόλλωνα Λεμεσού στις Apollon Ladies για την κατάκτηση του νταμπλ

Μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι «κυανόλευκοι»...

Γιοκουμπάιτις: «Πήραμε το μάθημά μας- Πολύ σκληρή ομάδα ο Ολυμπιακός»

Η Μπαρτσελόνα επιβλήθηκε του Ολυμπιακού με 77-69 στο Game...

«Νέα προσπάθεια της Γκρέμιο για Ελίασον το καλοκαίρι»

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Βραζιλία, η Γκρέμιο...

Αγώνας δρόμου για τη σωτηρία της Ανόρθωσης

Ένας κοινός στόχος συνδέει αυτή την στιγμή τον...