«Ματιές» εντός Κύπρου για ενίσχυση από Ανόρθωση

Ο στόχος της εξόδου στην Ευρώπη αποτελεί πλέον… μακρινό όνειρο για την Ανόρθωση, η οποία κοιτάζει την ενίσχυση ενόψει της νέας σεζόν.

  • Ερωτηματικό του προπονητή

Η χρονιά για την Ανόρθωση έχει πάει στράφι. Μπορεί να ξεκίνησε πολύ διαφορετικά κάνοντας έναν εκπληκτικό πρώτο γύρο με τον κόσμο να κάνει όνειρα ακόμη και για τον τίτλο, αφού η ομάδα έπαιζε εκείνη την περίοδο το καλύτερο ποδόσφαιρο, εντούτοις η συνέχεια δεν ήταν η ανάλογη.

Η ήττα από την ΑΕΚ αποτέλεσε την ταφόπλακα στα όποια όνειρα της ομάδας για να παλέψει για την 4η θέση και την έξοδο στην Ευρώπη. Κάτι τέτοιο είναι αδύνατο να συμβεί με τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα και γι’ αυτό εδώ και λίγες βδομάδες η Ανόρθωση κινείται για ενίσχυση και κοιτάει την αγορά.

Ο Αντόνιο Πριέτο είναι δεδομένο ότι θα προσπαθήσει να κινηθεί με παίκτες βατούς οικονομικά που θα μπορεί η ομάδα να ανταποκριθεί. Γι’ αυτό και έχει ήδη εντοπίσει ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο κυπριακό πρωτάθλημα, οι οποίοι του κέντρισαν το ενδιαφέρον και που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι. Ήδη με μία περίπτωση έχουν γίνει επαφές και είναι ανοικτό το όλο θέμα να κλείσει σύντομα, αν δεν προκύψει ανατροπή ή αν ο Πριέτο δεν στραφεί σε άλλη λύση.

Ερωτηματικό του προπονητή

Ακόμη δεν μπορεί να πει κανείς με σιγουριά που θα κινηθεί η Ανόρθωση τη νέα σεζόν για το θέμα προπονητή. Το οικονομικό και η προσπάθεια εξασφάλισης δανείου για να προκύψει ρευστότητα θα καθορίσει πολλά στην ομάδα της Αμμοχώστου. Τι προπονητή θα κοιτάξει να φέρει ο Πριέτο; Ποιο είναι το μπάτζετ που θα είναι διαθέσιμο; Ο Οκκάς υπάρχει περίπτωση να συνεχίσει ως πρώτος προπονητής και τη νέα σεζόν ή θα επιστρέψει βοηθός του καινούργιου που θα προκύψει. Αυτά τα ερωτήματα για την ώρα δεν μπορούν να απαντηθούν με σιγουριά…

Subscribe

Related articles

Γιοκουμπάιτις: «Πήραμε το μάθημά μας- Πολύ σκληρή ομάδα ο Ολυμπιακός»

Η Μπαρτσελόνα επιβλήθηκε του Ολυμπιακού με 77-69 στο Game...

«Νέα προσπάθεια της Γκρέμιο για Ελίασον το καλοκαίρι»

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Βραζιλία, η Γκρέμιο...

Αγώνας δρόμου για τη σωτηρία της Ανόρθωσης

Ένας κοινός στόχος συνδέει αυτή την στιγμή τον...

Δημόσια Συγνώμη στον Vladimir Ivić

Με την παρούσα αναφερόμαστε στο άρθρο του Νίκου...

Για τον πιτσιρικά ρε γαμώτο…

Είναι η στιγμή που πια το ματς έχει χαθεί...