Οι μάχες της κορυφής με σούπερ τριάδα στο 7,20!

Τα Playoffs της Super League μπαίνουν στην τελική ευθεία με την 8η αγωνιστική να είναι η πιο κρίσιμη μέχρι την επόμενη για την κούρσα του τίτλου.

Το σπουδαίο ματς της αγωνιστικής γίνεται στην Τούμπα, όπου ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ (19:30). Το ντέρμπι των «δικεφάλων» αποτελεί ουσιαστικά την τελευταία ευκαιρία της ομάδας του Ράζβαν Λουτσέσκου, καθώς μετά την ισοπαλία στη Λαμία (1-1) με 68 βαθμούς βρίσκεται στο -7 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ με ματς λιγότερο (σ.σ. το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα).

Η «Ένωση» του Ματίας Αλμέιδα με τον θρίαμβο επί του Παναθηναϊκού στην «Αγιά Σοφιά» (3-0) πήρε ισχυρό προβάδισμα τίτλου, όντας πλέον στο +4 από τους «πράσινους» τρεις στροφές πριν το τέλος.

Στην Τούμπα έχει την ευκαιρία να κάνει ένα ακόμα βήμα για το back to back, έχοντας όπλο και την πρόσφατη παράδοση καθώς μετά το περσινό «ασπρόμαυρο» 2-0 στην κανονική περίοδο είναι έξι ματς αήττητη ανεξαρτήτως έδρας, ενώ και στο φετινό ματς της κανονικής περιόδου είχε προηγηθεί. Το 0-1 σκορ οποιαδήποτε στιγμή είναι στο 1.91.

Ο δεύτερος Παναθηναϊκός (71) περιμένει τον Άρη στη Λεωφόρο (20:30) στο τελευταίο ραντεβού των δύο ομάδων πριν το επόμενο στον τελικό κυπέλλου.

Η ομάδα του Φατίχ Τερίμ καλείται να αντιδράσει μετά την ήττα από την ΑΕΚ για να εξαντλήσει τις πιθανότητες για τον τίτλο. Η άμυνα έχει αποδειχθεί αχίλλειος πτέρνα των «πράσινων» που έχουν 9 γκολ παθητικό στα Playoffs κι έχουν κρατήσει το μηδέν μόλις σε 2/7 ματς του μίνι πρωταθλήματος, ενώ σε αυτό το ματς θα παραταχθεί διαφορετικό κέντρο άμυνας λόγω της απουσίας των τιμωρημένων Γεντβάι, Ακαϊντίν.

Απέναντί τους είναι η ομάδα του Άκη Μάντζιου που έχει επιθετικό όπλο τον Μορόν, ο οποίος σκόραρε στο 1-1 με τον Ολυμπιακό και έχει παραβιάσει την εστία όλων των «μεγάλων» όπως και του «τριφυλλιού» στην κανονική περίοδο. Το G/G στη Λεωφόρο είναι στο 2.20.

Όσο για τον Ολυμπιακό περιμένει τη Λαμία στο «Γ. Καραϊσκάκης» (17:00) στην πρόβα του ενόψει του πρώτου ημιτελικού με την Άστον Βίλα.

Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θέλει νίκη χωρίς άγχος και… σπατάλη ενέργειας πριν το μεγάλο ραντεβού απέναντι στην ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου την οποία είχε νικήσει εύκολα στη Φθιώτιδα (1-5). Η νίκη του Ολυμπιακού με χάντικαπ -2 γκολ είναι στο 1.73.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Advertorial

Subscribe

Related articles

Μέρος της προπόνησης ο Σένκεφελντ, συνέχισε το ατομικό ο Ιωαννίδης

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ έβγαλε μέρος του ομαδικού προγράμματος,...

Τα πέντε πράγματα που είναι υποχρεωμένος ο Παναθηναϊκός να διορθώσει

Τρία παιχνίδια, όλα τα λεφτά για τον Παναθηναϊκό...

Μπιλίρης: «Υπάρχει χρόνος για να γίνει ο τελικός με κόσμο»

Ο Παναγιώτης Μπιλίρης υποστήριξε ότι υπάρχει χρόνος για...

Από το γύρω γύρω στον τελικό – O ορισμός της αμπαλοσύνης

Aυτό που κατάφερε ο Ολυμπιακός του Μεντιλίμπαρ αφορά κατά...

Το «ευχαριστώ» της Ανόρθωσης στον κόσμο για την στήριξη

Με ανάρτηση στους επίσημους λογαριασμούς της στα social...

Πίκρα, στεναχώρια αλλά στο τέλος… απόλυτη περηφάνια

Η ΑΕΚ Λάρνακας «πάλεψε» κυριολεκτικά μέχρι το τελευταίο...

Ο Πινέδα και οι επιλογές του Αλμέιδα στον άξονα στα ντέρμπι του Φαλήρου

Ο Ματίας Αλμέιδα στις τέσσερις αναμετρήσεις με τον...