Ξεσπά ο Κανσέλο για τα social media: «Εύχονται θάνατο ακόμα και στην αγένητη κόρη μου»

Ο Ζοάο Κανσέλο παραδέχτηκε ότι περνάει άσχημες στιγμές εξαιτίας των ανώνυμων απειλών που δέχεται η οικογένειά του μέσω social media.

Ο Ζοάο Κανσέλο έδωσε μια συγκλονιστική συνέντευξη του στο ESPN την Παρασκευή (19/04). Ο Πορτογάλος αμυντικός της Μπαρτσελόνα παραδέχτηκε ότι περνάει δύσκολες στιγμές εξαιτίας των ανώνυμων απειλών που δέχεται η οικογένειά του μέσω social media ανοίγοντας ένα φλέγον ζήτημα της εποχής.

«Υπάρχουν σχόλια στο Instagram που εύχονται θάνατο στην αγέννητη κόρη μου», ξεκίνησε τη σπαρακτική του εξομολόγηση, «σίγουρα δεν το λένε κατάμουτρα, γιατί θα υπήρχαν προβλήματα».

Οι απειλές θανάτου δεν αφορούν μόνο την αγέννητη κόρη του, αλλά και την υπόλοιπη οικογένειά του: «Προσβάλλουν τη γυναίκα μου, τον γιο μου και την αγέννητη κόρη μου. Είναι σαφές ότι ο σημερινός κόσμος είναι σκληρός. Το να εύχεσαι τον θάνατο ενός μωρού είναι κάτι πολύ σοβαρό»!

Ο Πορτογάλος διεθνής ήταν διατεθειμένος να δεχτεί κριτική για το παιχνίδι του, αλλά όχι αυτή την προσωπική επίθεση: «Αν με κριτικάρουν ως παίκτη, όπως έκανε ο Φέρντιναντ, μπορεί να μου αρέσει ή όχι, αλλά αν μιλούν άσχημα για την οικογένειά μου… Ας μιλούν άσχημα για μένα ως παίκτη, αλλά όχι ως άνθρωπο».

Subscribe

Related articles

Παν.Συ.Φι. Ανόρθωση:« Έχουμε ξεπεράσει τις 650.000 χιλιάδες»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις όσων αφορά τον...

Προς διάθεση τα εισιτήρια για το Game 5… τελικό του Παναθηναϊκού

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού μπορούν να εξασφαλίσουν τη...

«Σίτι και Γιουνάιτεντ ενδιαφέρονται για τον Μανδά»

«Μάχη» για τον Χρήστο Μανδά ενδέχεται να δώσουν...

Η τεράστια δίψα της Ομόνοιας, θέληση για την κούπα και το ευρωπαϊκό ρεκόρ

Στη χθεσινή μας επικοινωνία, αναλύσαμε εν πολλοίς τα...