Η διατήρηση των πιθανοτήτων της Ομόνοιας περνά από την αφιλόξενη «ΑΡΕΝΑ»

Με ψυχολογία, αυτοπεποίθηση και «δίψα», η Ομόνοια ολοκληρώνει σήμερα τη μικρή χρονικά προετοιμασία της για ένα ακόμα σπουδαίο ραντεβού. Το σπουδαιότερο δε στον θεσμό του πρωταθλήματος και πάει να χτυπήσει ρέστα τίτλου!

  • Με αυτούς που έχει, αλλά και με συνοδεία του «λαού»

Τρεις «τελικοί» πριν τον μεγάλο τελικό της 18ης Μαΐου. Αύριο με την ΑΕΚ στην «Αρένα» το ματς θα «καίει» για αμφότερες, καθώς διακυβεύονται πολλά, πάρα πολλά. Και οι πράσινοι για να συνεχίσουν να ελπίζουν στη μεγαλύτερη ανατροπή , θα πρέπει να κερδίσουν για πρώτη φορά φέτος την ΑΕΚ. Ρίχνοντας και αυτό το «κάστρο», όχι μόνο θα μείνουν ολοζώντανοι στην συναρπαστική και απρόβλεπτη μάχη του τίτλου, αλλά θα αποκτήσουν και μεγαλύτερη ισχύ. Και μετά θα πάνε για all in στο «αιώνιο». Αλλά, «ένα βήμα τη σειρά, ταπεινά με τη… μπάλα κάτω», το ιδιαιτέρως «σοφό μότο» του κόουτς Αναστασίου.

Η διατήρηση των πιθανοτήτων, λοιπόν, για τον επίζηλο τίτλο πρωταθλήματος περνά από την έδρα της ΑΕΚ. Την αφιλόξενη για την Ομόνοια, και απέναντι σε μία ομάδα με τους ίδιους στόχους, την ίδια ακριβώς δίψα για το ιστορικό πρωτάθλημα, την οποία δεν κέρδισε φέτος σε τρεις απόπειρες.
Σε ένα ματς απαιτητικό στο μέγιστο βαθμό η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου θα πάει πάντως με αύρα, ούσα σε δυναμική και καλό μομέντουμ. Με τον Αρτινό προπονητή να φτιάχνει πλάνο νίκης απέναντι σε μια ομάδα, την οποία εκτιμά πολύ για τις ποδοσφαιρικές τις αρετές. Έχοντας όμως πάνω απ´όλα τη μεγαλύτερη εκτίμηση, πίστη στα δικά του παιδιά. Τους «μαχητές» του που μαζί κάνουν μια «τρελή» πορεία και έχουν αποκτήσει τον καθολικό σεβασμό.

Με αυτούς που έχει, αλλά και με συνοδεία του «λαού»

Εκ νέου με σημαντικότατες μονάδες εκτός το «τριφύλλι» για το αυριανό μεγάλο παιχνίδι. Καθώς, δεν είναι διαθέσιμοι οι Μπέζους (τραυματίας) και Κουλιμπαλί (τιμωρημένος). Και οι παροπλισμένοι το τελευταίο διάστημα, Φαμπιάνο, Λανγκ, αλλά και ο Φράνσον που ταλαιπωρείται από ίωση. Στα θετικά η επιστροφή Κασάμα, ειδικά σε ένα νευραλγικό χώρο που παρατηρείται «λειψανδρία». «Όσοι είμαστε πάμε να παίξουμε ένα τελικό και να ανταποκριθούμε επιτυχώς» η σωστή αποτύπωση των δεδομένων, από την τεχνική ηγεσία.
Αργότερα σήμερα θα γίνει γνωστή η αποστολή, συνοδεία των οργανωμένων θα πάνε από τη Λευκωσία στην Λάρνακα οι «Πράσινοι»!

ΑΓ

Subscribe

Related articles

Το αίσθημα της επιβίωσης! | Blog

Ο Γιώργος Κούβαρης ακολούθησε την αποστολή του Παναθηναϊκού...

Η νύχτα που ο Ολυμπιακός έκανε τους Άγγλους να παραμιλούν | Blog

Ο Γιάννης Σαπουντζάκης γράφει από το Μπέρμιγχαμ για...

Ολόκληρη η Ευρώπη υποκλίθηκε στο μεγαλείο του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός έκανε μια εμφάνιση την οποία θα θυμόμαστε...

Live: Η υποδοχή του Ολυμπιακού μετά τη μυθική νίκη επί της Άστον Βίλα

Ολόκληρη η Ευρώπη παραμιλάει για τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί...

Υπόκλιση Έμερι: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, άξιζε τη νίκη»

Ο προπονητής των τεσσάρων Europa League (τριών σερί με...