Γκριγκόνις: «Δεν μας ενδιαφέρει το 2-0 της Μακάμπι, πρέπει να το θέλουμε περισσότερο»

Ο Μάριους Γκριγκόνις εξήγησε πως το ζητούμενο για τον Παναθηναϊκό AKTOR ενόψει Μακάμπι είναι να μη χάσει τη συγκέντρωσή του και ξεκαθάρισε ότι οι δυο νίκες των Ισραηλινών στη regular season δεν παίζουν κανένα ρόλο.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR στρέφεται στο Game 1 της σειράς με τη Μακάμπι στο ΟΑΚΑ (23/4, 20:30) και ο Μάριους Γκριγκόνις τόνισε στη Media Day των «πράσινων»:

«Πρέπει να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Να είμαστε συγκεντρωμένοι. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Δεν πρέπει να χάσουμε τη συγκέντρωση μας και να κάνουμε τη δουλειά μας. Στο μπάσκετ το θέμα είναι να βάλεις περισσότερους πόντους από τον αντίπαλο σου. Αν παίξει και καλή άμυνα ακόμα καλύτερα. Υπάρχουν πολλά στοιχεία που θα κάνουν τη διαφορά. Πρέπει να το θέλουμε περισσότερο και να βγάλουμε περισσότερη ενέργεια”.

Ο Λιθουανός περιφερειακός ρωτήθηκε για το γεγονός ότι η Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει ήδη κάνει το 2-0 στις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό στη regular season: «Δεν μας ενδιαφέρει το 2-0. Είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Ξέρουμε τι είμαστε ικανοί να κάνουμε και να το αποδείξουμε στο γήπεδο». Σε ερώτηση για το αν ο Λορέντζο Μπράουν ή ο Γουέιντ Μπόλντγουιν είναι καλύτερος για τη Μακάμπι, ο Γκριγκόνις είπε: «Εξαρτάται από την ημέρα. Και οι δύο είναι πολύ καλοί παίκτες, σκοράρουν, δημιουργούν και μπορούν να σκοράρουν με πολλούς τρόπους».

Subscribe

Related articles

Χαμένη ευκαιρία για τη Λούτον που… βυθίζεται

Η Λούτον έπαιξε μια από τις τελευταίες ζαριές...

Νίκη με άρωμα.. Ευρώπης για τη Λανς

Η Λανς επιβλήθηκε με 2-0 απέναντι στη Λοριάν...

MVP των Game 4 των play off o Σλούκας

O Kώστας Σλούκας ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης στα...

Η Χόφενχαϊμ έκοψε τη φόρα της Λειψίας στο 90+1΄

Η Λειψία κρατούσε το τρίποντο στα χέρια της...