Αταμάν: «Θα παίξουμε επιθετικά και θα κερδίσουμε τη Μακάμπι με τον κόσμο μας»

Ο Εργκίν Αταμάν παραδέχτηκε ότι δεν είναι ρεαλιστικό να κρατήσει κανείς τη Μακάμπι στους 65-70 πόντους όμως ξεκαθάρισε ότι ο Παναθηναϊκός AKTOR θα παίξει επιθετικά και θα φτάσει στη νίκη μαζί με τον κόσμο του.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται τη Μακάμπι στο Game 1 της σειράς με την «ομάδα του λαού» (23/4, 20:30) και ο Εργκίν Αταμάν εξήγησε στη Media Day των «πράσινων»: «Είμαστε στα play off. Μετά από μια πολύ δυνατή κανονική περίοδο, πιστεύω ότι όλες οι σειρές θα είναι πολύ σκληρές. Δεν υπάρχει εύκολη σειρά, είναι δεδομένο. Τερματίσαμε στη δεύτερη θέση, η Μακάμπι στην έβδομη όμως η σειρά θα αρχίσει από το μηδέν. Η Μακάμπι είναι πολύ καλή ομάδα, με εξαιρετικούς και έμπειρους παίκτες. Ξέρουν πώς να παίξουν, ειδικά στην επίθεση. Παίζουν πολύ καλά και έχουν καλή κυκλοφορία της μπάλας. Πρέπει να παίξουμε το μπάσκετ μας, να είμαστε επιθετικοί, να πάρουμε τα ριμπάουντ και να παλέψουμε για κάθε κατοχή».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Θα κάνουμε το παιχνίδι μας. Θα δώσουμε βάση στην άμυνά μας, ειδικά στο γήπεδό μας. Πρέπει να παίξουμε επιθετικά, να σκοράρουμε στο τρανζίσιον. Δεν είναι ρεαλιστικό να λες ότι θα αφήσεις τη Μακάμπι στους 65-70 πόντους. Είναι σημαντικό να είμαστε επιθετικοί σε άμυνα και επίθεση, να κάνουμε το παιχνίδι μας και να σκοράρουμε περισσότερους πόντους από τη Μακάμπι».

Κατέληξε λέγοντας: «Μιλάμε για αγώνες μπάσκετ, είτε πρόκειται για κανονική περίοδο, είτε για play off. Παίξαμε όλα τα ματς σαν τελικούς, ειδικά στο φινάλε της σεζόν. Τώρα αρχίζουν τα play off και πρέπει να σκεφτόμαστε βήμα-βήμα. Αύριο έχουμε μπροστά μας το πρώτο παιχνίδι και θέλουμε τη νίκη. Η Μακάμπι έχει νικήσει στους 24 από τους τελευταίους 25 αγώνες της όμως κι εμείς δεν έχουμε χάσει στο ΟΑΚΑ τους τελευταίους 3-4 μήνες! Αύριο θα παίξουμε επιθετικά, θα παίξουμε με τον κόσμο μας και θα κερδίσουμε».

Subscribe

Related articles

Χαμένη ευκαιρία για τη Λούτον που… βυθίζεται

Η Λούτον έπαιξε μια από τις τελευταίες ζαριές...

Νίκη με άρωμα.. Ευρώπης για τη Λανς

Η Λανς επιβλήθηκε με 2-0 απέναντι στη Λοριάν...

MVP των Game 4 των play off o Σλούκας

O Kώστας Σλούκας ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης στα...

Η Χόφενχαϊμ έκοψε τη φόρα της Λειψίας στο 90+1΄

Η Λειψία κρατούσε το τρίποντο στα χέρια της...