Αχ αυτά τα λάθη στον Απόλλωνα!

Δεν είναι και λίγα τα παιχνίδια στην τρέχουσα σεζόν, κυρίως εντός έδρας, όπου ο Απόλλωνας έριξε βαθμούς στα «σκουπίδια», από δικά του λάθη. Είτε με τον Πάμπλο Ματσίν στον πάγκο, είτε με τους προηγούμενους προπονητές, ο Απόλλωνας είχε βαθμολογικές απώλειες μέσα στο «ΆλφαΜέγα Stadium».

Όσο πλησιάζουμε στο φινάλε της σεζόν, με τον Απόλλωνα να έχει στόχο, αυτόν της κατάκτησης του κυπέλλου, παρατηρούμε ότι τα λάθη δεν διορθώνονται. Κάτι που επισήμανε στις χθεσινές δηλώσεις του ο προπονητής, Πάμπλο Ματσίν, μετά το εντός έδρας ισόπαλο αποτέλεσμα με τον Εθνικό Άχνας, για την 4η αγωνιστική της β΄ φάσης του β΄ ομίλου του πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας.

Είτε ατομικά, είτε ομαδικά, είναι λάθη τα οποία χρειάζονται βελτίωσης άμεσα, από τη στιγμή που ο Απόλλωνας πρέπει να είναι συνεπέστατος στα δύο ραντεβού της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου Κύπρου, όποιον αντίπαλο και εάν έχει ν’ αντιμετωπίσει.

Ο Ισπανός κόουτς τα χθεσινά λάθη που έγιναν στο ματς με τον Εθνικό τα χαρακτήρισε και ως… «βλακώδη», κάτι που θα τον φέρει να δουλεύει αρκετά σε αυτά τις επόμενες μέρες, ούτως ώστε να μην εμφανιστούν ξανά και πόσο δε στα ματς κυπέλλου.

Με τον βαθμό που πήρε χθες ο Απόλλωνας διατηρεί την πρωτιά στον β΄ όμιλο και την απόσταση 4 βαθμών από ΑΕΛ και Νέα Σαλαμίνα που ακολουθούν και που και αυτές στο χθεσινό μεταξύ τους παιχνίδι εξήλθαν ισόπαλες.

Επόμενο παιχνίδι για τον Απόλλωνα την ερχόμενη Παρασκευή εκτός έδρας, στο «Στέλιος Κυριακίδης» κόντρα στην Καρμιώτισσα Πολεμιδιών.

Subscribe

Related articles

Ράσταβατς: «Θα έλεγα ότι γενικά είναι μια καλή σεζόν»

Ο Μίλαν Ράσταβατς αναφέρθηκε στο τελευταίο παιχνίδι της...

Η Μπιλμπάο έσωσε τον βαθμό στα… χασομέρια, αλλά τα αστέρια χάνονται

Με γκολ του Βιγιαλίμπρε στο 90+6΄η Μπιλμπάο έσωσε...

ΑΠΟΕΛ: Επιστροφή στα αστέρια, οι ημερομηνίες «κλειδιά» για το Champions League

Με την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, ο ΑΠΟΕΛ...

Το κάρμα, ο Κάρμο και το never give up που δικαιώνεται | Blog

Ο Γιάννης σερέτης γράφει για τη μεταμόρφωση του...

Γιαννούλης: «Είμαι ευγνώμων που τελείωσα την καριέρα μου με την φανέλα του ΟΦΗ»

Ο Κώστας Γιαννούλης αναφέρθηκε στην απόφαση να τελειώσει...

Αποχωρεί ως ελεύθερος από την Παρί ο Κέιλορ Νάβας

Μετά από πέντε χρόνια Παρί Σεν Ζερμέν και...

Επιστροφή στις νίκες για τη Μίλαν με «πεντάρα» στην Κάλιαρι

Η Μίλαν επέστρεψε στα τρίποντα, καθώς συνέτριψε την...