Απόλυτη κόντρα στην πρωταθλήτρια Ίντερ η Σασουόλο, πήρε βαθιά ανάσα

Χάρη στο γκολ του Λοριεντέ, η Σασουόλο υπέταξε (1-0) την πρωταθλήτρια Ίντερ, έκανε το 2Χ2 στη σεζόν απέναντί της και πήρε σημαντική ώθηση στην προσπάθειά της να παραμείνει στη Serie A.

Το είχε κάνει στην αρχή της σεζόν και το έκανε ξανά η Σασουόλο, η μοναδική ομάδα που «λύγισε» στο πρωτάθλημα το σύνολο του Ιντσάγκι και μάλιστα δις! Οι Νεροβέρντι πήραν τη δεύτερη φετινή τους νίκη κόντρα στην Ίντερ σε ισάριθμα παιχνίδια και μαζί βαθιά ανάσα για την υπόθεση της σωτηρίας τους. Η ομάδα του Μπαλαρτνίνι υπέταξε τους… αδιάφορους πρωταθλητές 1-0 μέσα στο «Μαπέι» και μείωσε την απόστασή της από τη 17η Έμπολι στους δύο βαθμούς, ούσα έτοιμη να τα παίξει όλα για όλα για να παραμείνει στη Serie A στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές.

Σε ένα παιχνίδι με κακό ρυθμό και λιγοστές φάσεις και συγκινήσεις, τη διαφορά έκανε το γκολ του εξαιρετικού Αρμάντ Λοριεντέ. Στο 20’ ο Ντόιγκ κέρδισε με πείσμα τη μονομαχία με τον Ντούμφρις πάνω στη γραμμή, γύρισε την μπάλα και ο Γάλλος με άψογο μονοκόμματο τελείωμα νίκησε τον Ζόμερ. Η Ίντερ επιχείρησε να αντιδράσει, αλλά στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους το γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες ακυρώθηκε οριακά για οφσάιντ και στο δεύτερο 45λεπτο οι Νερατζούρι δεν μπόρεσαν να βρουν τη λύση και υποχρεώθηκαν στη δεύτερη φετινή τους ήττα.

Subscribe

Related articles

«Όταν τα μεγάλα μυαλά συναντώνται»

Γιάννης Αναστασίου και Χουάν Κάρλος Καρσέδο. Αναμφίβολα και...

Δεν αλλάζει συνήθειες και φουλάρει για το 2.80 η Ομόνοια

Η Ομόνοια αντιμετωπίζει την Πάφο στον τελικό κυπέλλου...

Θέλω να βλέπω μπάλα: Αll in με… θρίλερ

Μέρα με την αγωνία στα ύψη, καθώς ο...

Τι είπε ο Ιταλιάνο ενόψει του τελικού με τον Ολυμπιακό

Φιορεντίνα και Νάπολι, έμειναν στο 2-2 στο «Αρτέμιο Φράνκι»,...