Ανοι«Χ»τοι λογαριασμοί για Σπόρτινγκ και Αταλάντα

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το πρώτο παιχνίδι για τη φάση των «16» του Europa League, καθώς Σπόρτινγκ και Αταλάντα έμειναν στην ισοπαλία στη Λισαβόνα με σκορ 1-1.

Η Αταλάντα έμεινε «όρθια» στη Λισαβόνα, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη με τη Σπόρτινγκ με σκορ 1-1 και το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Europa League θα κριθεί στο Μπέργκαμο. Από δυο δοκάρια οι δυο «μονομάχοι».

Τα Λιοντάρια πήραν προβάδισμα στο 17′, όταν ο Τρινκάο έβγαλε εξαιρετική κάθετη πάσα προς τον Παουλίνιο, ο οποίος άνοιξε το σκορ με διαγώνιο σουτ. Οι Μπεργαμάσκι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, στο 24′, όταν Χολμ σημάδεψε το δοκάρι και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ήταν η σειρά του Σκαμάκα να πετύχει το δοκάρι.

Οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσα στο 39′, όταν μετά από κακό γύρισμα ο Ίσραελ βγήκε μακριά από τα δοκάρια του, ο Μίραντσκουκ πέρασε την μπάλα στον Σκαμάκα και ο Ιταλός αφού έκανε την προσποίηση πλάσαρε για το 1-1.

Ο Σμακάκα θα μπορούσε να γυρίσει το ματς στο 42′ αλλά ο Ίσραελ απέκρουσε την κεφαλιά του. Στο 60′ ο Λούκμαν πέρασε ε τον Κουαρέσμα και πλάσαρε από το πέναλτι, όμως σημάδεψε το δοκάρι και στο 62′ ο Κόατες έκανε το 2-2 στα… δοκάρια. Στο 86′ ο Τουρέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με ψαλιδάκι αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Subscribe

Related articles

Νίκη της Λίβερπουλ στο «αντίο» του Κλοπ, 8η η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Λίβερπουλ στο τελευταίο ματς του Γιούργκεν Κλοπ...

«Ισόβια» πρωταθλήτρια η Μάντσεστερ Σίτι με τέσσερις σερί Premier League!

Η Premier League... αλυσοδεμένη στο Μάντσεστερ! Με έναν...

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

0" :style="{display:matchInfo.events ? "block" : "none"}">{{p.min}}' {{p.min_p !=...

Οι 13 ομάδες της επόμενης σεζόν της Stoiximan Basket League, 8 είναι στην Αττική

Ο προβιβασμός του Μίλωνα και του Πανιωνίου διαμόρφωσε...

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming: Έπειτα από τις δύο...

Με Σβαμπ η εντεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Άρη

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε γνωστή την εντεκάδα για...