Άρης Λεμεσού, Παπαδόπουλος: «Πολλοί διέγραψαν ότι κάναμε φέτος»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0, ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου του Άρη Λεμεσού Κώστας Παπαδόπουλος, αναφέρθηκε στο επερχόμενο ντέρμπι με τον ΑΠΟΈΛ και γενικότερα στη σεζόν την οποία διένυσε ο σύλλογος . Επίσης έγινε αναφορά στα ημιτελικά κυπέλλου με την Ομόνοια και την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Για τον αποκλεισμό στα ημιτελικά του Κυπέλλου: «Συμφωνώ με αυτό που είπε ο προπονητής, ότι η πρόκριση χάθηκε στο πρώτο παιχνίδι. Όταν χάνεις με 3-0 στην έδρα σου είναι δύσκολο κόντρα σε μια ομάδα εξαιρετική στο ανασταλτικό κομμάτι. Κάναμε την προσπάθεια μας, κάναμε ευκαιρίες στο β’ ημίχρονο, δεν πετύχαμε γκολ για να βάλουμε πίεση στην Ομόνοια και αποκλειστήκαμε. Κάναμε καλή προσπάθεια την περασμένη Τετάρτη».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ Λάρνακας: «Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ ήμασταν πολύ καλύτεροι και από τύχη δεν πήραμε κάτι. Αδικηθήκαμε από εκείνο το ματς».

Γενικότερα για την παρουσία της ομάδας: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που είχαμε στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν. Ενδεχομένως να μας λείπει η φρεσκάδα. Το παιχνίδι της Κυριακής είναι το 51ο φετινό μας παιχνίδι. Δεν είναι εύκολο να πηγαίνεις με τέτοιες εντάσεις από Ιούλιο μέχρι Μάιο. Ξέρουμε τι συμβαίνει αλλά εξακολουθούμε να είμαστε μια πολύ καλή ομάδα που στην μέρα μας μπορούμε να νικήσουμε οποιονδήποτε και οπουδήποτε. Από την στιγμή που θέλουμε ευρωπαϊκό εισιτήριο θα το παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις».

Για το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ: «Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο το φαβορί είναι το ΑΠΟΕΛ. Είναι στην 1η θέση, διεκδικεί πρωτάθλημα, παίζει στην έδρα του με τον κόσμο του αλλά εμείς θα πάμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς».

Για την προσέλευση του κόσμου: «Παίζει ρόλο η παρουσία του κόσμου αλλά αν ήταν μόνο ο κόσμος δεν θα έπρεπε να κατεβαίνουμε στα παιχνίδια. Το ζητούμενο είναι να μην μας επηρεάσει εμάς. Οι παίκτες μας θέλουν να παίζουν μπροστά σε κόσμο».

Για το κίνητρο των ποδοσφαιριστών «Η αλήθεια είναι ότι πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και διέγραψαν και ότι κάναμε φέτος. Είναι στοιχεία τα οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει ο προπονητής στην προσπάθεια να δώσει κίνητρο στους ποδοσφαιριστές».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Γιαγκό και Καζού είναι τιμωρημένοι και ο Στρούσκι τραυματίας. Σάβο και Σουμάνσκι προσπαθήσουν να μπουν με την υπόλοιπη ομάδα και θα ξέρουμε αν θα μπορέσουν να είναι στην αποστολή. Έχουν καλές πιθανότητες»

Subscribe

Related articles

Ο «τίγρης» το θέλει περισσότερο από όλους

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Άντρος Καραπατάκης, βρίσκεται στην...

Συναντήσεις σε εξέλιξη και Πάσχα στα… τηλέφωνα στην Ανόρθωση

 Μπορεί σήμερα να είναι αργία αλλά στην Ανόρθωση...

«Αβέβαιο το μέλλον του Κάστανου στη Σαλερνιτάνα»

Σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα «tuttosalernitana» το μέλλον...

Ούγκο Μάρτινς: «Το βραβείο ανήκει σε πολλούς από μας»

Ο προπονητής της πρωταθλήτριας Ομόνοιας Αραδίππου Ούγκο Μαρτίνς...

Μήνυμα εμπιστοσύνης Άρη σε Σπιλέφσκι

Με δημοσίευσή του στα Social Media,ο Άρης Λεμεσού...

«Ταξίδι στο χρόνο στην Αραδίππου»

Αραδίππου. Το σπίτι του μυθικού βασιλιά Αράδιππου/ Ράδιππου....

Παραμένει στον πάγκο της ΠΑΕΕΚ μέχρι το 2025 ο Βασίλης Βούζας!

ΠΑΕΕΚ Κερύνειας και Βασίλης Βούζας συνεχίζουν για έναν...

Η ξεχωριστή μέρα για τα ιδανικά του ΑΣΟΛ και το καλό μομέντουμ Ομόνοιας ενόψει διακοπής

Εργατική Πρωτομαγιά σήμερα επιτρέψτε μας να ξεκινήσουμε λίγο...