«Νέα προσπάθεια της Γκρέμιο για Ελίασον το καλοκαίρι»

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Βραζιλία, η Γκρέμιο αναμένεται να μπει ξανά στην «μάχη» για την απόκτηση του Ελίασον το προσεχές καλοκαίρι.

Η ιστοσελίδα «mercadodabola» από την Βραζιλία ανέφερε σε ρεπορτάζ της πως η Γκρέμιο είναι πιθανό να επανέλθει για την απόκτηση το προσεχές καλοκαίρι. Η βραζιλιάνικη ομάδα είχε προσπαθήσει να αποκτήσει τον 28χρονο Σουηδό εξτρέμ της «Ένωσης» χωρίς να καταφέρει.

Από τότε ο ποδοσφαιριστής των «κιτρινόμαυρων» έχει ανεβάσει ακόμη περισσότερο την απόδοσή του και αποτελεί έναν από τους πιο κομβικούς της παίκτες στην προσπάθεια που κάνει για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος.

  • ΑΕΚ: Οι «σαμουράι» της ισοπεδωτικής Ένωσης και ένας διαστημικός Ελίασον!

Ένα επιπρόσθεσμο πλεονέκτημα που έχει ο Ελίασον για τις ομάδες από την Βραζιλία, όπως η Γκρέμιο, είναι πως διαθέτει και βραζιλιάνικη υπηκοότητα, αφού η μητέρα του είναι από κει και άρα δεν υπολογίζεται σαν ξένος για τα ρόστερ των ομάδων αυτών.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής έχει πραγματοποιήσει φέτος 44 συμμετοχές με την φανέλα της «Ένωσης» έχοντας σκοράρει οκτώ γκολ και δώσει 12 ασίστ σε 2.614 λεπτά συμμετοχής.

Subscribe

Related articles

Η εξήγηση για τις αλλαγές των Τσέριν, Μπερνάρντ και Χουάνκαρ

Οι τρεις αναγκαστικές αλλαγές στις οποίες προέβη ο...

Ο Βιεϊρίνια κοιμήθηκε αγκαλιά με την κούπα

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντρέ Βιεϊρίνια, κοιμήθηκε μαζί...

Ο Ποντένσε «ζωγράφισε» σαν τον Ζιοβάνι

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πετύχει τον στόχο του, στο...