Με Πετρούσεφ η 12άδα του Ολυμπιακού για το Game 2 με την Μπαρτσελόνα

Στη δωδεκάδα του Ολυμπιακού για το Game 2 με τη Μπαρτσελόνα στο πλαίσιο των play-offs της EuroLeague θα βρίσκεται τελικά ο Φιλίπ Πετρούσεφ.

Όπως ενημέρωσε η ερυθρόλευκη ΚΑΕ, ο Σέρβος φόργουορντ του Ολυμπιακού θα είναι στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για το ματς με τους Καταλανούς, ενώ εκτός δωδεκάδας έμειναν οι Ναζ Μήτρου-Λονγκ, Μιχάλης Λούντζης και Γιώργος Τανούλης.

Διαβάστε επίσης: Διαιτητής της Euroleague «πιάστηκε» να κλέβει κολόνια στο αεροδρόμιο του Βελιγραδίου!

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ γλίτωσε τα χειρότερα, καθώς η μαγνητική που υποβλήθηκε ήταν καθαρή και δεν θα χάσει το δεύτερο ματς με τη Μπαρτσελόνα στο Palau Blaugrana. Θυμίζουμε ότι ο παίκτης είχε αποχωρήσει με πρόβλημα στο γόνατο από το Game 1, όπου οι Πειραιώτες επικράτησαν με 77-75 κάνοντας το break της έδρας.

Nα τονίσουμε ότι, εκτός ήταν εξ αρχής ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος εξαιτίας μιας ίωσης δεν ακολούθησε την αποστολή στη Βαρκελώνη.

LIVE: Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός

Η δωδεκάδα του Ολυμπιακού: Τόμας Γουόκαπ, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Αϊζάια Κάναν, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Ίγκνας Μπραζντέικις, Σακίλ ΜακΚίσικ, Άλεκ Πίτερς, Λουκ Σίκμα, Μουσταφά Φαλ, Μόουζες Ράιτ, Φίλιπ Πετρούσεφ, Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Subscribe

Related articles

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming: Έπειτα από τις δύο...

Με Σβαμπ η εντεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Άρη

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε γνωστή την εντεκάδα για...

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 4-12: Εύκολα στον τελικό οι Πειραιώτες έκαναν το 54-0

Την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος πανηγύρισε η ομάδα...