Πήλιος: ‘Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε, παιχνίδι με παιχνίδι τα πηγαίνω καλύτερα’

ΑΕΚ

Πήλιος: “Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε, παιχνίδι με παιχνίδι τα πηγαίνω καλύτερα”

-

SUPERLEAGUE 2023-2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2023-2024 / – ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σταύρος Πήλιος δήλωσε ότι η ΑΕΚ θα μπορούσε να κερδίσει κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά στο τέλος δέχθηκε το γκολ, ενώ για τον ίδιο τόνισε ότι βελτιώνεται και πηγαίνει όλο και καλύτερα.

Ο Σταύρος Πήλιος έπαιξε βασικός κόντρα στον ΠΑΟΚ και πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση για την ΑΕΚ. Ο Έλληνας αμυντικός δήλωσε μετά το ματς ότι η ομάδα του πάλεψε για να σκοράρει. Παράλληλα για τον εαυτό τόνισε ότι όσο περνάει ο καιρός πατάει καλύτερα και αυτά έρχονται.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σταύρος Πήλιος στη NOVA: Για το ματς: “Ήμασταν καλοί στο μεγαλύτερο κομμάτι του ματς. Μας πίεσε ο ΠΑΟΚ είναι η αλήθεια. Δεχθήκαμε γκολ από στημένη φάση, θα μπορούσαμε να κερδίσουμε, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο“.

Για το ότι η ομάδα οπισθοχώρησε μετά το 1-0 και αν αυτό ήταν βάσει σχεδίου: Θέλαμε να πιέσουμε. Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα. Σίγουρα όταν είσαι εδώ, θέλεις να κρατήσεις μηδέν. Προσπαθήσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε“.

Για το ότι ο ίδιος έχει ανεβάσει στροφές: Πατάω πολύ καλύτερα. Με βοηθούν ο προπονητής και οι συμπαίκτες. Θέλω να συνεχίσω έτσι. Πιστεύω τα καλύτερα θα έρθουν“.

Για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα: Σαν Σταύρος το περιμένω πώς και πώς. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Από εδώ και πέρα δεν πρέπει να έχουμε απώλειες“.

Subscribe

Related articles

Ο Βιεϊρίνια κοιμήθηκε αγκαλιά με την κούπα

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντρέ Βιεϊρίνια, κοιμήθηκε μαζί...

Ο Ποντένσε «ζωγράφισε» σαν τον Ζιοβάνι

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πετύχει τον στόχο του, στο...

Απίστευτος οπαδός του ΠΑΟΚ: Έβαψε το όνομα της ομάδας στο αμάξι του

Ένας οπαδός του ΠΑΟΚ βρήκε έναν ιδιαίτερο τρόπο...