Χωρίς Βέλεθ και η σημερινή προπόνηση του Άρη

Ο Φραν Βέλεθ παραμένει το μεγάλο πρόβλημα του Άκη Μάντζιου ενόψει των τριών αγώνων που ολοκληρώνουν τη σεζόν καθώς και σήμερα (8/5) προπονήθηκε μόνος του.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός παραμένει εκτός προπονήσεων δίχως αυτή τη στιγμή να υπάρχει εκτίμηση για την επιστροφή του καθώς δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στον αυχένα. Αυτός είναι και ο λόγος που περιορίζεται σε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης παράλληλα των θεραπειών και δεν μπορεί να προσδιοριστεί το διάστημα που θα χρειαστεί για να επανέλθει.

Στην ενημέρωσή της, η ΠΑΕ Άρης ανέφερε ότι… «Το πρόγραμμα της Τετάρτης περιλάμβανε ενεργοποίηση, ασκήσεις κατοχής μπάλας και ολοκληρώθηκε με τακτική (ο Φραν Βέλεθ έκανε και πάλι ατομικό).

Αύριο, Πέμπτη, η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει του αγώνα της επόμενης Τετάρτης με τον ΠΑΣ Λαμία στο «Αθ. Διάκος» (15/05, 18:00), στο πλαίσιο της 9ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024».

Subscribe

Related articles

Εκόνγκ: «Είναι τρελό αυτό που συμβαίνει, δεν το έχω ξαναζήσει»

Ο Γουίλιαμ Τροστ-Εκόνγκ βρίσκεται στην Τούμπα και περιμένει...

Γεμίζει η Τούμπα για την απονομή στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ

Κατάμεστη αναμένεται να είναι η Τούμπα στην απονομή...

Κόντης: «Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε»

Ο Χρήστος Κόντης αναφέρθηκε στο τελικό αποτέλεσμα κόντρα...

Playoff – Superleague, η τελική βαθμολογία: Αξιος πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ, τρίτος

Ο ΠΑΟΚ έκανε... γύρο θριάμβου στο «Κλεάνθης Βικελίδης»...