Τσορμπατζόγλου: «Έχει ένα βουνό μπροστά του ο ΠΑΟΚ – Η Ντινάμο θα παίξει με την ίδια τακτική και στην Τούμπα»

-

08/03/2024, 10:55

Στους λόγους που οδήγησαν τον ΠΑΟΚ στην χθεσινή ήττα από την Ντινάμο στο Ζάγκρεμπ αναφέρθηκε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Ο ρεπόρτερ του Δικεφάλου του Βορρά στάθηκε στην τακτική προσέγγιση που είχε η κροατική ομάδα η οποία επέλεξε να μείνει πίσω από την μπάλα σε ένα πλάνο που της βγήκε απόλυτα στο χθεσινό παιχνίδι.

«Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ είχε ένα πλάνο που του βγήκε στο 100%, είναι μια ομάδα που πίσω από την μπάλα παίζει καλύτερα, το έχει κάνει και το έκανε και χθες. Ο ΠΑΟΚ έκανε τα λάθη, πολύ σοβαρά λάθη και δεν είχε έναν παίκτη που διακρίθηκε. Δεν μπορούσε να σπάσει την άμυνα και δεν είχε τελικές», ανέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, ο οποίος σχετικά με την ρεβάνς στην Τούμπα τόνισε ότι ο Δικέφαλος έχει ένα «βουνό» μπροστά του.

«Ποτέ ο ΠΑΟΚ δεν έχει καταφέρει να γυρίσει στο δεύτερο παιχνίδι από ένα τέτοιο σκορ», σχολίασε και πρόσθεσε ότι και στην Τούμπα η Ντινάμο θα έχει την ίδια στρατηγική κάτι για το οποίο θα πρέπει ο ΠΑΟΚ να είναι προετοιμασμένος. Μάλιστα ανέφερε ότι το παιχνίδι με τον Άρη μπορεί να αποτελέσει και μια πρόβα για τη ρεβάνς καθώς οι κίτρινοι αναμένεται να έχουν την ίδια λογική στο παιχνίδι τους με την κροατική ομάδα.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα…

Ακολουθήστε - στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

Subscribe

Related articles

Όλα έτοιμα για τον σπουδαιότερο αγώνα στην ιστορία της Πάφου!

Λίγες ώρες απέμειναν μέχρι τον μεγάλο τελικό κυπέλλου...

Η… τραμπάλα με τους Κβιλιτάια και Ντάλσιο στον ΑΠΟΕΛ

Ημέρα έντονων διεργασιών είναι η σημερινή για τον...

Στο MEGA ο ιστορικός τελικός Ολυμπιακός – Φιορεντίνα

Το MEGA δίνει το παρών στο κορυφαίο γεγονός στην...

Πολύ κοντά στον Κόλμαν η ΑΕΛ

Ένα βήμα από την υπογραφή του Κόλμαν η...