Το 48ωρο του Πουλλαΐδη, οι δυο προτάσεις και τι του ζήτησαν στην συνάντηση που έγινε

Κρίσιμες οι επόμενες ώρες στα διοικητικά της Ανόρθωσης σχετικά με την εταιρεία και τις κινήσεις που θα γίνουν απ’ εδώ και πέρα. Χθες έγινε συνάντηση ανάμεσα στον Χρίστο Πουλλαΐδη και τα άτομα που επιθυμούν να συμμετάσχουν σε ένα πλάνο πολυμετοχητκότητας.

  • Τα δεδομένα Πουλλαΐδη
  • Αναλαμβάνει και επίσημα ο Χατζηστεφάνου

Το Gazzeta σας μεταφέρει κάποιες από τις εξελίξεις και τα νεότερα που έχουν προκύψει.

Τα δεδομένα Πουλλαΐδη

Μέσα από την συζήτηση έγινε κουβέντα για τον τρόπο που θα μπει η ομάδα στη μετάβαση προς τη νέα εποχή και με ποια δεδομένα.

Αυτό που ζήτησαν από τον Χρίστο Πουλλαΐδη, που είναι ο μεγαλομέτοχος της εταιρείας, είναι να τους ξεκαθαρίσει ποιες είναι οι προσθέσεις του και ποια θα είναι η εμπλοκή του στα διοικητικά και στην ομάδα.

Φαίνεται να του προτάθηκαν δυο διαφορετικές προτάσεις. Η μία είναι να συνεισφέρει οικονομικά για την κάλυψη των παλιών χρεών που ξεπερνούν τα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ και η άλλη να βάζει ένα χρηματικό ποσό για τα επόμενα τρία χρόνια και να κρατήσει μέρος των μετοχών.

Ο ίδιος μετέφερε πως θα μελετήσει τις προτάσεις που του έγιναν αλλά και όλα όσα ειπώθηκαν στην συνάντηση, θα ζυγίσει τα δεδομένα και θα πάρει τις αποφάσεις του τις οποίες θα ανακοινώσει μέσα στο επόμενο 48ωρο. Λογικά αύριο ή μεθαύριο θα μπορέσει να δώσει τις απόψεις-θέσεις του και τις απαντήσεις του, μέσα από τις οποίες θα καθοριστούν πολλά για το μέλλον.

Το ιδανικό για την Ανόρθωση είναι να συνεισφέρει οικονομικά ο Χρίστος Πουλλαΐδης μιας και έχει τη δυνατότητα να το κάνει, όμως κάποια πράγματα που έγιναν στο παρελθόν τον έχουν πληγώσει και απογοητεύσει και είναι άγνωστο ποια θα είναι η στάση που θα τηρήσει αλλά και η απόφαση του. Το γεγονός ότι αγαπά και πονάει την Ανόρθωση αυτό δεν υπάρχει κανείς που μπορεί να το αμφισβητήσει.

Πρέπει όμως να ξεκαθαρίσει το σκηνικό μιας και η Ανόρθωση καλείται να βρει 1,4 εκατομμύρια για να καλύψει άμεσες ανάγκες της ομάδας που πρέπει να πληρωθούν μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Αναλαμβάνει και επίσημα ο Χατζηστεφάνου

Σήμερα στις 18:00 είναι προγραμματισμένη η Έκτακτη Εκλογική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου της Ανόρθωσης όπου επί της ουσίας αναμένεται να εγκριθεί η προεδρία του Χρίστου Χατζηστεφάνου και των συνεργατών του. Μοναδικό θέμα στη Συνέλευση θα είναι η έγκριση του μοναδικού κατατεθημένου συνδυασμού για το Δ.Σ. του Συλλόγου.

Subscribe

Related articles

Μεγάλη επιστροφή της Γιούβε, 3-3 από 0-3 μέσα στην Μπολόνια

Η Γιουβέντους βρέθηκε να χάνει στο 76' με...

Η διετία Αλμέιδα στην ΑΕΚ μέσα από τους αριθμούς

Ο Ματίας Αλμέιδα συμπλήρωσε απόψε δύο ημερολογιακά έτη...

Για πρώτη φορά στην ιστορία!

Το μυαλό του Ολυμπιακού είναι πια στον τελικό του Κόνφερενς Λιγκ....