Κάντε τον τελικό με κόσμο! | Blog

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για την ντροπή των άδειων κερκίδων στο Πανθεσσαλικό που πρέπει να…γεμίσουν έστω και την τελευταία στιγμή.

  • Τα επιχειρήματα που γκρεμίστηκαν σε… Βερολίνο και Αθήνα!
  • Μόνο ο Άρης θέλει τελικό με κόσμο

Οι επιτυχίες των ελληνικών ομάδων σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο έδωσαν ένα τόνο αισιοδοξίας για τον ελληνικό αθλητισμό. Επιτυχίες που ειδικά του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού είναι άξιες αναφοράς και συγχαρητηρίων. Προφανέστατα αντίστοιχα συγχαρητήρια πρέπει να λάβουν και οι ομάδες μπάσκετ που προκρίθηκαν στο final4 της Euroleague.

Προκρίσεις, διεκδίκηση τίτλων, χαρά για τον φίλαθλο κόσμο των ομάδων και φυσικά η όλη διαδικασία του να βρεθείς σε έναν τελικό για να παρακολουθήσεις την ομάδα σου.

Η αλήθεια είναι ότι αυτές οι επιτυχίες ξεμπροστιάζουν ακόμα περισσότερο την θλιβερή κατάσταση που βιώνουμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο και έρχονται να δικαιώσουν απόλυτα το blog που είχε αναδείξει μέσα από επιχειρήματα την αστειότητα όλων όσων υποστήριξαν είτε την στάση του κ. Αλαφούζου είτε της ΕΠΟ, είτε και της Πολιτείας για την διεξαγωγή του κυπέλλου Ελλάδας.

Είναι πλέον κάτι παραπάνω από ορατό ότι ο στόχος τους ήταν να πεισθεί ο Άρης να πάει να παίξει τον τελικό στην ευρωπαική έδρα του αντιπάλου του. Όταν δεν το πέτυχαν παρά την ασφυκτική πίεση προς τον Θόδωρο Καρυπίδη με διάφορους τρόπους, αλλά και τεράστια επικοινωνιακή επίθεση, αλλά και…πειθώ για την καταλληλότητα του…ακατάλληλου ΟΑΚΑ, αποφάσισαν από την μία να…τιμωρήσουν τον κόσμο του Άρη και από την άλλη να ικανοποιήσουν την πλευρά του Παναθηναικού που εμφανέστατα φοβάται να παίξει σε ένα τελικό με κόσμο.

Τα επιχειρήματα που γκρεμίστηκαν σε… Βερολίνο και Αθήνα!

Αρχικά να σημειώσουμε ότι καμία ομάδα δεν έχει το δικαίωμα να…αδειάσει το γήπεδο επειδή για τον όποιο λόγο δεν θέλει η ίδια να πάρει εισιτήρια. Από που και ως που επιτρέπει η ΕΠΟ την διαχείριση των εισιτηρίων στις 2 ομάδες; Που λέει στον ΚΑΠ ότι πρέπει να συμφωνήσουν οι 2 ομάδες στην παρουσία κόσμου για να έχει κόσμο ο τελικός. Αστειότητες χωρίς τέλος. Ακόμα πιο αστείο το επιχείρημα ότι τα 6-7000 εισιτήρια είναι λίγα για τον Παναθηναικό, άρα να μην πάρουμε καθόλου. Προφανώς τα 535 που θα πάρουν στο Βερολίνο θα είναι είναι αρκετά και φτάνουν και για αυτό δεν θα ζητηθεί να γίνει κεκλεισμένων το final4!

Την ίδια στιγμή ο Ολυμπιακός θα πάρει 9000 για τη Νέα Φιλαδέλφεια. Δεν φτάνουν ούτε αυτά και επιπλέον είναι το γήπεδο της ΑΕΚ. Τι λέει η αστυνομία και η ΔΕΑΒ; Θα σας πω εγώ. Αν περνούσε από το χέρι τους- όπως περνάει στην Ελλάδα- θα ζητούσαν να γίνει κεκλεισμένων το παιχνίδι και πιθανότατα αυτό θα γίνονταν στο τέλος.

Πώς γίνεται όμως σε μία διοργάνωση που είναι της UEFA και θα διεξαχθεί με την συνδρομή της ΕΠΟ να μην υπάρχουν όλες εκείνες ή ανόητες δικαιολογίες και φυσικά το παιχνίδι θα γίνει κανονικά με κόσμο. Πώς μπορεί η ΕΛ.ΑΣ να πάρει μέτρα τάξης για 27.000 οπαδούς που σχεδόν οι μισοί θα είναι του Ολυμπιακού μέσα στο γήπεδο της ΑΕΚ, αλλά την ίδια στιγμή να λέει ότι στο Πανθεσσαλικό δεν γίνεται να έχουμε πάνω από 10.000, άρα κλείσε το γήπεδο;

Μόνο ο Άρης θέλει τελικό με κόσμο

Για να μην το κουράζουμε και κοροιδευόμαστε και μεταξύ μας. ΜΟΝΟ Ο ΑΡΗΣ ΘΕΛΕΙ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ, παρά τις ασυναρτησίες και τις κατευθυνόμενες αερολογίες που ακούμε και διαβάζουμε εδώ και 2 μήνες. Ο Δήμαρχος του Βόλου που εδώ και 2 μήνες μας έλεγε ότι θα βάλει τις κάμερες και μάλιστα ειρωνεύτηκε και τον κ. Καρυπίδη που είπε να πληρώσει 70.000 δεν έχει κάνει τίποτα.

Η ΕΠΟ που ξέρει εδώ και 2.5 μήνες ότι εκεί προβλέπει η προκήρυξη να γίνει ο τελικός δεν έκανε απολύτως τίποτα. Και η ευθύνη είναι δική της και γιατί δεν πιέζει προς την κατεύθυνση υλοποίησης των έργων, αλλά και στο κομμάτι του κόσμου αντί να ενημερώσει τις 2 ΠΑΕ από πόσα εισιτήρια θα λάβουν, αναπαράγει ότι για να έχει κόσμο πρέπει να θέλουν και οι 2 ομάδες. ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ! Γιατί του δίνει το δικαίωμα αυτό ας μας απαντήσουν οι της ΕΠΟ.

Η ΠΑΕ Παναθηναικός όλο αυτό το διάστημα μέσω των δίαυλων επικοινωνίας που έχει, προσπάθησε να πείσει ακόμα και τον μέσο Αρειανό φίλαθλο ότι είναι καλύτερο να κάνει πάλι 504 και 504 χιλιόμετρα από το να γίνει ο τελικός στην…μέση! Ακόμα και ότι είναι εγωιστής ο Καρυπίδης διαβάσαμε που δεν κατεβαίνει να παίξει στο ΟΑΚΑ! Το ότι για μία ακόμα φορά εκτέθηκαν δε νομίζω να τους απασχολεί και ιδιαίτερα.

Είναι εμφανέστατο ότι στην άκρη του μυαλού τους είχαν το final 4, αλλά πλέον ξεκάθαρα ο κ. Αλαφούζος όσα έλεγε περί φόβου επεισοδίων ήταν για την δική του ομάδα λόγω της διαμάχης με την θύρα 13.

Την προσεχή Τρίτη θα πραγματοποιηθεί στην ΕΠΟ η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης, διοργάνωσης κτλ του τελικού. Προλαβαίνετε ακόμα να μην διασύρετε για μία ακόμα φορά το ελληνικό ποδόσφαιρο, να μην ικανοποιήσετε το «θέλω» συγκεκριμένων παραγόντων και να γίνει ο τελικός με φιλάθλους και των 2 ομάδων. Το θέμα είναι ότι προφανώς δεν θέλετε γιατί το…μπορώ θα το δούμε 4 μέρες αργότερα σε παιχνίδι με πολλαπλάσια επικινδυνότητα για πολλούς και διάφορους λόγους. Στις 29 του μήνα μπορούμε, στις 25 όχι. Η απαίτηση όλων των υγειώς σκεπτόμενων φιλάθλων είναι μία. Τελικός στο Πανθεσσαλικό ΜΕ ΚΟΣΜΟ!

Επειδή όμως δεν θα το κάνετε, ραντεβού στον Λευκό Πύργο και εσείς που ονειρευόσασταν ΟΑΚΑ να πάτε την ίδια μέρα στην συναυλία των Πυξ Λαξ στο στάδιο, αλλά προσοχή στον Καλατράβα!

ΥΓ1 Από Δευτέρα θα μπορούμε να μιλήσουμε για τον τρόπο που θα προσεγγίσει ο Άρης τα 2 τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος…

ΥΓ2 Επιτέλους επιστροφή για την ομάδα μπάσκετ σε δράση. Το αξίζουν το γεμάτο Παλέ κόντρα στον Παναθηναικό την Δευτέρα, δε νομίζετε;

Subscribe

Related articles

Γνωρίζει καλά από αμφισβήτηση ο Ματίας Αλμέιδα! | Blog

Μπορεί να ξημέρωσε ένα δύσκολο πρωινό για τον...

Στο τέλος, ο καθένας πήρε αυτό που του άξιζε | Blog

Ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος γράφει για το ίδιο το...

Euro U17: Νίκες για Δανία και Σερβία στην πρεμιέρα

Με το «δεξί» ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο...

Ολυμπιακός: Έτοιμες οι Ερυθρόλευκες για τον πρώτο τελικό της Α1

Στη «μάχη» των τελικών του πρωταθλήματος ρίχνεται, την Τρίτη...