Το καθαρό μυαλό για τη νίκη, η δίψα του κόσμου και η δυναμική παρουσία του Προέδρου της Ομόνοιας

Δύο ακόμη 24άωρα για το πολύ καθοριστικό ραντεβού με την Πάφο στο ΓΣΠ και άπαντες στην Ομόνοια είναι αποφασισμένοι για τη νίκη που θα σημαίνει αποφασιστικό βήμα κατάκτησης ευρωπαϊκού εισιτηρίου, τουλάχιστον.

  • Ο Σεμέδο που κρίνει την 11άδα και η «τρέλα» του λαού
  • «Τρέχει» για την ομάδα ο Πρόεδρος
  • παπα

Τρίτο φετινό μπρα ντε φερ των δυο. Μετρώντας από μια νίκη και το αξιοσημείωτο εκτός έδρας. Με Αυγουστή η Ομόνοια είχε αλώσει το «Κυριακίδης» 2–0 με Σεμέδο και Μπεζούς. Πριν δύο μήνες, συγκεκριμένα στις 27 Ιανουαρίου, η παφιακή ομάδα έφυγε με το «διπλό» (2-1) από την έδρα των πρασίνων. Ήταν η πρώτη εντός έδρας ήττα για την Ομόνοια, τη δεύτερη τη δέχθηκε στο πρόσφατο ματς με την ΑΕΚ (0-1). Τότε στον πάγκο βρισκόταν ο κύριος Ρέικνταλ, την Κυριακή θα είναι ο Γιάννης Αναστασίου.

Ο Ελλαδίτης κόουτς που οδηγεί το «τριφύλλι» σε εξαίρετη πορεία πρωταθλητισμού στη διαδικασία των play off. Αλλά την ίδια στιγμή παραμένει ταπεινός, σοβαρός, προσηλωμένος στον στόχο της Ευρώπης και της κατάκτησης του κυπέλλου. Με το γνωστό πλέον μότο, ίσως για πολλούς κουραστικό «βήμα-βήμα, κάτω η μπάλα», αλλά όντας παλιά καραβάνα στο χώρο, δεν αφήνει τα συναισθήματα να του εμποδίζουν το καθαρό μυαλό.

Πιστεύει πολύ στην ομάδα και τους παίκτες του, το επαναλαμβάνει συνεχώς, αλλά θέλει από αυτούς στην κρίσιμη τελική ευθεία να επιδείξουν συνέπεια και διάρκεια. Αυτό είναι το διακύβευμα, ώστε να υλοποιήσουν οι πράσινοι τους στόχους τους. Η ανεβασμένη Πάφος με 2 σερί νίκες δείχνει να είναι καλύτερα από ποτέ. Αλλά η Ομόνοια, στην έδρα της με πολύ κόσμο στο πλευρό της, καλείται να δείξει ότι αυτή είναι το «αφεντικό».

Οι «τριφυλλοφόροι» σε μία τέτοια περίπτωση, θα αυξήσουν τις πιθανότητες παρουσίας τους στην πρώτη τριάδα με το τέλος της σεζόν. Δεν θέλουν επουδενί να τους ξεπεράσει η Πάφος FC, που είναι στο -2. Αντιθέτως, προσβλέπουν σε αύξηση της διαφοράς στους πέντε βαθμούς, θέτοντας ουσιαστικά την αντίπαλο τους νοκ-άουτ, αποκτώντας αυτόματα βαθμολογικό και ψυχολογικό αβαντάζ στην προσπάθεια επίτευξης του στόχου τους.

Ο Σεμέδο που κρίνει την 11άδα και η «τρέλα» του λαού

Αυξάνει εντάσεις ο Γουίλι Σεμέδο και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα προλάβει το ματς. Θα κρίνει δε και το πλάνο, αφού με επάνοδό του θα είναι εκτός απροόπτου και το μοναδικό νέο πρόσωπο σε σχέση με το ντέρμπι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, αν επιλεχθεί από τον Αρτινό προπονητή. Δύσκολα πάντως θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα, αλλά είναι σημαντικότατη παρουσία του στον πάγκο και αναλόγως με την εξέλιξη του ματς, σίγουρα θα αγωνιστεί εκ νέου ο πρώτος σκόρερ τις ομάδας.

Επικρατεί ένας μικρός παροξυσμός στις τάξεις των φίλων της Ομόνοιας, που ετοιμάζονται για μαζική παρουσία στο ματς της Κυριακής, κατακλύζοντας το στάδιο της πρωτεύουσας. Με την ευχή αυτή τη φορά όντως η ομάδα του να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και να πάρει το σπουδαίο 3ποντο.

«Τρέχει» για την ομάδα ο Πρόεδρος

παπα

Δίπλα στην ομάδα κάθε λεπτό ο Πρόεδρος Παπασταύρου, από τα γραφεία του ΚΟΑ για το γηπεδικό, στο «Ηλίας Πούλλος» για την προπόνηση. Κάνει πράξη τα όσα είχε δεσμευτεί και προϊόντος του χρόνου με την περαιτέρω εμπλοκή του, είναι και ο ίδιος πιο «σοφός» και διαβασμένος στις συναντήσεις του με τους Αναστασίου, Νταμπράουσκας, με κοινό στόχο των τριών ανδρών τη δημιουργία του χρόνου μιας πανίσχυρης Ομόνοιας.

ΑΓ

Subscribe

Related articles

Γιοκουμπάιτις: «Πήραμε το μάθημά μας- Πολύ σκληρή ομάδα ο Ολυμπιακός»

Η Μπαρτσελόνα επιβλήθηκε του Ολυμπιακού με 77-69 στο Game...

Αγώνας δρόμου για τη σωτηρία της Ανόρθωσης

Ένας κοινός στόχος συνδέει αυτή την στιγμή τον...

Δημόσια Συγνώμη στον Vladimir Ivić

Με την παρούσα αναφερόμαστε στο άρθρο του Νίκου...

Για τον πιτσιρικά ρε γαμώτο…

Είναι η στιγμή που πια το ματς έχει χαθεί...

Η Μίλαν θέλει τον Λοπετέγκι για την επόμενη σεζόν

Ο Χουλέν Λοπετέγκι είναι σύμφωνα με δημοσίευμα της...

«Η Σπόρτινγκ σκέφτεται να αποκτήσει τον Ιωαννίδη ακόμη κι αν μείνει ο Γιόκερες»

Σύμφωνα με πορτογαλικό μέσο, η Σπόρτινγκ Λισαβώνας σκέφτεται...