Την Τετάρτη σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ

ΑΕΚ

ΑΕΚ: Την Τετάρτη σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

-

SUPERLEAGUE 2023-2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2023-2024 / – ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ ΑΕΚ γνωστοποίησε ότι από αύριο (27/03) θα τεθούν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για την τέταρτη αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στην OPAP Arena για την τέταρτη αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League και η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι τα εισιτήρια για το ντέρμπι των δικεφάλων θα τεθούν σε κυκλοφορία από την Τετάρτη (27/03) στις 12:00, διαδικτυακά αλλά και τηλεφωνικά. Οι τιμές τους εκκινούν από 25 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ: Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 27 Μαρτίου στις 12.00 θα τεθούν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον αγώνα της ομάδας μας με τον ΠΑΟΚ (7/4 – 20.30), στην OPAP ARENA.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει διαδικτυακά, αλλά και τηλεφωνικά από την Ticketmaster, στο 2111981535 και για την αγορά τους είναι υποχρεωτική, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, η αγορά / κατοχή Κάρτας Φίλου ΑΕΚ.

Υπενθυμίζεται ότι τα παιδιά απαιτείται να καθίσουν σε ξεχωριστή θέση και κατά συνέπεια είναι απαραίτητη η αγορά εισιτηρίου. Όποιος φίλος της ΑΕΚ επιθυμεί να αγοράσει εισιτήριο σε θέση για ΑΜΕΑ με αμαξίδιο, μπορεί να επικοινωνήσει με το Τμήμα Εισιτηρίων της ΠΑΕ μόνο με e-mail στη διεύθυνση [email protected].

Την ημέρα του αγώνα θα λειτουργήσει το εκδοτήριο της OPAP ARENA (στη Νοτιοδυτική πλευρά του γηπέδου) ως Information Desk από τις 17.00 έως και την έναρξη της αναμέτρησης.

Εφιστούμε την προσοχή στους κατόχους εισιτηρίων (απλών και διαρκείας) ότι έχουν τεθεί σε εφαρμογή αυστηρές διατάξεις Νόμου σχετικά με την υποχρέωση τους σε επίδειξη εγγράφων ταυτοποίησης προσώπου και επιβολή ποινών και κυρώσεων τόσο στους παραβάτες όσο και στην ΠΑΕ.

Αυτονόητη η απαγόρευση χρήσης και ρίψης οποιουδήποτε αντικειμένου στον εσωτερικό και περιβάλλοντα χώρο της εγκατάστασης της OPAP ARENA που επιφέρει ποινές φυλάκισης, προστίμου και απαγόρευσης εισόδου στους παραβάτες, καθώς και εξοντωτικές ποινές προστίμου και κεκλεισμένων των θυρών στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Επίσης, απαγορεύεται η είσοδος στο γήπεδο με σακίδιο μεγαλύτερο σε διαστάσεις από κόλλα Α4.

ΑΕΚ: Την Τετάρτη σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ
Οι τιμές των εισιτηρίων του ντέρμπι ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ

Subscribe

Related articles

Γιοκουμπάιτις: «Πήραμε το μάθημά μας- Πολύ σκληρή ομάδα ο Ολυμπιακός»

Η Μπαρτσελόνα επιβλήθηκε του Ολυμπιακού με 77-69 στο Game...

«Νέα προσπάθεια της Γκρέμιο για Ελίασον το καλοκαίρι»

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Βραζιλία, η Γκρέμιο...

Αγώνας δρόμου για τη σωτηρία της Ανόρθωσης

Ένας κοινός στόχος συνδέει αυτή την στιγμή τον...

Δημόσια Συγνώμη στον Vladimir Ivić

Με την παρούσα αναφερόμαστε στο άρθρο του Νίκου...

Για τον πιτσιρικά ρε γαμώτο…

Είναι η στιγμή που πια το ματς έχει χαθεί...