Τεν Χαγκ: «Ντροπιαστική η κριτική εις βάρος μας, αξίζαμε να περάσουμε στον τελικό»

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Έρικ Τεν Χαγκ μετά την κριτική που δέχθηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την εμφάνιση κόντρα στην Κόβεντρι, χαρακτηρίζοντας ντροπιαστικά τα σχόλια του Τύπου.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα… είδε όλα στον ημιτελικό του FA Cup απέναντι στην Κόβεντρι, φλέρταρε με έναν σοκαριστικό αποκλεισμό ενώ μέχρι το 70΄προηγούνταν με 3-0, αλλά τελικά πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου μέσω της διαδικασίας των πέναλτι.

Η κατάρρευση των Κόκκινων Διάβολων ωστόσο απέναντι σε μια ομάδα που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία προκάλεσε κύμα κριτικής από τον αγγλικό Τύπο, ο οποίος έβαλε κατά του Έρικ Τεν Χαγκ και των παικτών του για την εμφάνιση του «Wembley».

Η έντονη κριτική πάντως δεν… έκατσε καλά με τον Ολλανδό. Λίγες ώρες μετά το φινάλε του ματς ο Τεν Χαγκ πέρασε στην αντεπίθεση και χαρακτήρισε ντροπιαστικά τα σχόλια των δημοσιογράφων, προτού συμπληρώσει πως στο κορυφαίο επίπεδο το ποδόσφαιρο κρίνεται από το αποτέλεσμα.

«Η αντίδραση, τα σχόλια μετά το ματς με την Κόβεντρι ήταν ντροπή. Είναι ντροπιαστικό από πλευράς των δημοσιογράφων. Το ποδόσφαιρο στο κορυφαίο επίπεδο έχει να κάνει με τα αποτελέσματα. Περάσαμε στον τελικό και το αξίζαμε, όχι μόνο σε αυτό το παιχνίδι, αλλά και στα υπόλοιπα. Χάσαμε τον έλεγχο για είκοσι λεπτά, ήμασταν επίσης άτυχοι και το 3-2 έγινε 3-3.

Στο τέλος είχαμε την τύχη με το μέρος μας, αυτό είναι ξεκάθαρο. Τα πέναλτι ήταν πολύ καλά και προκριθήκαμε στον τελικό, ένα τεράστιο επίτευγμα. Δυο φορές σε δυο χρόνια είναι υπέροχο. Εγώ ως προπονητής μετρώ τέσσερις τελικούς Κυπέλλου σε τέσσερα χρόνια, δυο στην Ολλανδία με τον Άγιαξ και δυο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τα σχόλια σας ήταν ντροπή» τόνισε χαρακτηριστικά.

Subscribe

Related articles

Οι αντίπαλοι της Εθνικής Νέων στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2024-25

Κόντρα σε Ιταλία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη και Μαυροβούνιο θα βρεθεί...

«Γολγοθάς» περιμένει τον Κυπελλούχο Κύπρου

Ο νικητής του Κυπέλλου θα πάρει και το...

Διαζύγιο» έκπληξη του Πανσερραϊκού με Ουάρντα

Ο Πανσερραϊκός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του...

Ένα «ευχαριστώ» στον Μεντιλίμπαρ για το «μνημείο» του “Villa Park” | Blog

Ο Βασίλης Σαμπράκος γράφει για την ιστορική εμφάνιση...

Τεν Χαγκ και Σμιντ υποψήφιοι για τον πάγκο της Μπάγερν

Το «όχι» του Ραλφ Ράνγκνικ στη Μπάγερν έχει...