Σωστή η απόφαση ή καθαρό γκολ: Η ανάλυση της αμφιλεγόμενης φάσης στο Ρεάλ

Ήταν καθαρό το γκολ του Ντε Λιχτ ή ο Μαρτσίνιακ πήρε τελικά την σωστή απόφαση; Η ανάλυση της αμφιλεγόμενης φάσης στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» στις καθυστερήσεις του μεγάλο ημιτελικού ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπάγερν.

Το εισιτήριο της για τον μεγάλο τελικό του «Γουέμπλεϊ» τσέκαρε η Ρεάλ Μαδρίτης το βράδυ της Τετάρτης. Με ήρωα τον Χοσελού η Βασίλισσα επέστρεψε από την… κόλαση και προκρίθηκε στον τελικό του Champions League όπου θα αντιμετωπίσει την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Στο στρατόπεδο της Μπάγερν έχουν έντονα παράπονα από τη διαιτησία ωστόσο λόγω της φάσης στο 13ο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα. Ο Ματάις Ντε Λιχτ κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα ωστόσο το γκολ δεν μέτρησε ποτέ, καθώς δευτερόλεπτα πριν ο Ολλανδός εκτελέσει ο διαιτητής του αγώνα είχε σφυρίξει μετά από υπόδειξη του βοηθού για οφσάιντ.

Μια απόφαση που έφερε τα έντονα παράπονα των Γερμανών. Τόσο ο Ντε Λιχτ όσο και ο Τόμας Τούχελ σχολίασαν τη φάση και στάθηκαν στην λανθασμένη απόφαση των διαιτητών να διακόψουν μια φάση η οποία δεν ήταν ξεκάθαρη.

Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης το «beINSPORTS» έδωσε την τελική απάντηση για την αμφιλεγόμενη απόφαση. Σύμφωνα με την ανάλυση του γνωστού Μέσου, ο Μαζράουι που υποδείχτηκε οφσάιντ ήταν σε κανονική θέση και το γκολ του Ντε Λιχτ έπρεπε να μετρήσει.

🚨🚨| According to @beINSPORTS, Mazraoui was ONSIDE in the play that lead to De Ligt putting the ball in the back of the net. pic.twitter.com/sEUFx8y9Jw

— CentreGoals. (@centregoals) May 8, 2024

Η UEFA βέβαια δεν έχει τοποθετηθεί για τη φάση η οποία έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις στο στρατόπεδο των Βαυαρών αλλά και στα γερμανικά Μέσα που περίμεναν ένα «Klassiker» στο «Γουέμπλεϊ».

🚨💥 Análisis del gol anulado en el Real Madrid – Bayern de Múnich.

👉🏻 Rudiger tiene el pie levantado, por lo que hay que bajar la vertical.

❌ 𝗡𝗢 𝗛𝗔𝗬 𝗙𝗨𝗘𝗥𝗔 𝗗𝗘 𝗝𝗨𝗘𝗚𝗢.

▪️ Marciniak pitó antes de tiempo, lo cual imposibilita que el VAR pueda revisar la acción. pic.twitter.com/G0usG9BjmK

— Archivo VAR (@ArchivoVAR) May 8, 2024

Subscribe

Related articles

Η εξήγηση για τις αλλαγές των Τσέριν, Μπερνάρντ και Χουάνκαρ

Οι τρεις αναγκαστικές αλλαγές στις οποίες προέβη ο...

Ο Βιεϊρίνια κοιμήθηκε αγκαλιά με την κούπα

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντρέ Βιεϊρίνια, κοιμήθηκε μαζί...

Ο Ποντένσε «ζωγράφισε» σαν τον Ζιοβάνι

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πετύχει τον στόχο του, στο...