Στον ΑΠΟΕΛ έδωσαν όρκο κατάκτησης του τίτλου!

Όσο οι μέρες πλησιάζουν για τον μεγάλο τελικό με την ΑΕΚ Λάρνακας (11/5, 19;00), στον ΑΠΟΕΛ γίνονται ολοένα και πιο αποφασιστικοί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Με την ώρα της κρίσης να πλησιάζει, τα συναισθήματα στον προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος» εντείνονται. Ο ΑΠΟΕΛ ζει υπό το βάρος της ευκαιρίας και της ευθύνης, με το πάθος και την αποφασιστικότητα να φλέγονται στα μάτια κάθε μέλους της ομάδας ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ. Οι ποδοσφαιριστές, το προπονητικό επιτελείο, και η διοίκηση έχουν… ορκιστεί να κατακτήσουν την κορυφή.

Στο άλλο άκρο, η φωνή των φιλάθλων που θα γεμίσει το ΓΣΠ, καθώς 17 χιλιάδες θα ορθώσουν τείχος από ήχο και χρώμα. Οι «πορτοκαλί» προσδοκούν, ονειρεύονται και σχεδιάζουν να δουν την ομάδα τους να αναρριχηθεί στην κορυφή για 29η φορά.

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο, ψύχραιμος και μεθοδικός, καταστρώνει το πλάνο της επιτυχίας. Η στρατηγική είναι σαφής: αποφόρτιση από το άγχος και εκμετάλλευση κάθε τακτικής πλεονεκτήματος. Το έμπειρο σύνολο της ομάδας, που διατηρείται στην πρωτοπορία από τις αρχές του έτους, καλείται να επιβεβαιώσει την υπεροχή του στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της σεζόν.

Μέσα στον ασφυκτικό παλμό του Σαββάτου, κάθε πάσα, κάθε τάκλινγκ, κάθε έξοδος του τερματοφύλακα θα κρίνει ποιος θα σηκώσει το τρόπαιο. Στην προοπτική αυτή, ο ΑΠΟΕΛ δεν αποδέχεται τη μοίρα ως κάτι απαραίτητα δεδομένο, αλλά ως κάτι που πρέπει να κατακτηθεί με κάθε κόστος, δείχνοντας σεβασμό αλλά όχι φόβο απέναντι στην αντίπαλη ομάδα. Αν οι πρωτευουσιάνοι εμφανιστούν με το καλό αγωνιστικό τους πρόσωπο, τότε το τρόπαιο θα βρεθεί στην αγκαλιά τους.

Subscribe

Related articles

Απίστευτος οπαδός του ΠΑΟΚ: Έβαψε το όνομα της ομάδας στο αμάξι του

Ένας οπαδός του ΠΑΟΚ βρήκε έναν ιδιαίτερο τρόπο...

Η Τούμπα πάλι ήταν… καζάνι!

Η Τούμπα πήρε... φωτιά από τα χιλιάδες καπνογόνα...

Τζίμας: «Απόψε γιορτάζουμε, αύριο έχω εξετάσεις στο σχολείο. Εχω διαβάσει»!

Ο Στέφανος Τζίμας πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος,...

Κουλιεράκης: «Πήραμε ένα αρ#!*@το πρωτάθλημα»

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης,...

Κουλιεράκης: «Πήραμε αρ#!*@το πρωτάθλημα»

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης,...