Σημαντική εξέλιξη για τον Ολυμπιακό – Ο Έμερι, ο Μαρτίνες και ο πρώτος ημιτελικός του Conference

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες δέχθηκε δύο κίτρινες κάρτες στη ρεβάνς της Άστον Βίλα με τη Λιλ στη Γαλλία (η μία στην κανονική διάρκεια, η άλλη στα πέναλτι) και έτσι είναι τιμωρημένος πλέον.

Πού σημαίνει; Ότι δεν θα αγωνιστεί στον πρώτο ημιτελικό της αγγλικής ομάδας με τον Ολυμπιακό (2/5, 22:00) για το Europa Conference League.

  • Διαβάστε επίσης: Τρέλανε την Ευρώπη ο Ολυμπιακός – Πότε είναι οι δύο ημιτελικοί με την Άστον Βίλα

Ο προπονητής της Άστον Βίλα, ωστόσο, Ουνάι Έμερι, δήλωσε πως δεν γνώριζε τον κανονισμό για την κάρτα που δέχθηκε ο Αργεντινός τερματοφύλακας και τόνισε πως οι Άγγλοι βρίσκονται σε επικοινωνία με την UEFA για να παίξει ο Μαρτίνες με τον Ολυμπιακό.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Έμερι:

«Δεν ήξερα αυτόν τον κανόνα (σ.σ: αναφέρεται ότι μετράνε σαν δύο ξεχωριστές κάρτες αυτές που δίνονται σε κανονική διάρκεια-παράταση και μετά στα πέναλτι). Αλλά γρήγορα μου είπαν για αυτόν τον κανόνα και τώρα, φυσικά, είναι πολύ σημαντικό για εμάς και μιλάμε με την UEFA για αυτήν την κίτρινη κάρτα.

Του χρωστούσε και του χρωστάει…

Δεν είναι ακριβώς 100% σίγουρο ότι δεν θα είναι διαθέσιμος για το επόμενο παιχνίδι (σ.σ. Ολυμπιακό). Είμαστε σε συζητήσεις με την UEFA για αυτό το ζήτημα. Φυσικά, ήταν λίγο περίεργο γιατί δεν είναι συνηθισμένο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Subscribe

Related articles

Ο Ρόα και το μήνυμα ενότητας στο τιμ του Αλμέιδα για τον τίτλο

Μια γροθιά το τεχνικό επιτελείο του Ματίας Αλμέιδα...