«Ραγδαίες εξελίξεις με Ντόρσεϊ» – Νέες πληροφορίες για το μέλλον του

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ θα αποχωρήσει από τη Φενέρμπαχτσε το καλοκαίρι, όπως όλα δείχνουν, καθώς δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους Τούρκους, κάτι που ουσιαστικά προανήγγειλε και ο ίδιος ο ομογενής γκαρντ.

Συγκεκριμένα, ο Ντόρσεϊ είχε γράψει σε ανάρτηση του ότι ανυπομονεί για τη νέα σεζόν, αλλά μίλησε και για έλλειψη σεβασμού φωτογραφίζοντας τη Φενέρ.

Διαβάστε επίσης: Φερνάντο Σάντος στο προσκήνιο για την Εθνική- Τελειώνουν και οι Κωνσταντινίδης, Φύσσας μαζί με τον Πογιέτ- Οι δύο αποζημιώσεις του Πορτογάλου και ο… Γκαγκάτσης

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Αντρέα Καλτσόνι, ο ομογενής γκαρντ ψάχνει ήδη για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και βλέπει… Ελλάδα, με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να είναι δύο περιπτώσεις που τον παρακολουθούν.

Με βάση τις πληροφορίες του Ιταλού δημοσιογράφου, ο 28χρονος άσος θα αποχωρήσει από τον τουρκικό σύλλογο τον Ιούνιο παρά το γεγονός πως το συμβόλαιό του έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2025, ενώ ήδη έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του ορισμένες ευρωπαϊκές ομάδες.

«Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ θα αποχωρήσει από τη Φενέρμπαχτσε τον Ιούνιο. Ο σούτινγκ γκαρντ θα εγκαταλείψει την Τουρκία και θα ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο σε άλλη χώρα. Πολλές ομάδες της EuroLeague ενδιαφέρονται φυσικά για αυτόν», έγραψε στο Χ ο ρεπόρτερ από τη γειτονική χώρα.

Δείτε την ανάρτηση του:

🚨💣BREAKING NEWS: Tyler Dorsey will leave Fenerbahçe Beko Istanbul in June. The SG will leave Turkey and begin a new chapter in another country. Many Euroleague teams, of course, are interested in him.#Euroleague #Eurolega #Fenerbahçe #Fenerbahce #Istanbul #Dorsey pic.twitter.com/sgUNNpEA6I

— Andrea Calzoni (@andreacalzoni11) March 27, 2024

Ο Μεντιλίμπαρ πήρε θέση στο Ρέντη για το ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Γράψτε το σχόλιο σας

Subscribe

Related articles

Τα συγχαρητήρια του Απόλλωνα Λεμεσού στις Apollon Ladies για την κατάκτηση του νταμπλ

Μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι «κυανόλευκοι»...

Γιοκουμπάιτις: «Πήραμε το μάθημά μας- Πολύ σκληρή ομάδα ο Ολυμπιακός»

Η Μπαρτσελόνα επιβλήθηκε του Ολυμπιακού με 77-69 στο Game...

«Νέα προσπάθεια της Γκρέμιο για Ελίασον το καλοκαίρι»

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Βραζιλία, η Γκρέμιο...

Αγώνας δρόμου για τη σωτηρία της Ανόρθωσης

Ένας κοινός στόχος συνδέει αυτή την στιγμή τον...