Ράσταβατς: «Μας στεναχωρεί το γεγονός πως δεν μπορέσαμε να πάρουμε κάτι από το ματς»

Αν και κατάφερε να πάει στην ανάπαυλα με το προβάδισμα τελικά ο Αστέρας Τρίπολης έφυγε με άδεια χέρια από το Φάληρο γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 από τον Ολυμπιακό.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής των Αρκάδων, Μίλαν Ράσταβατς, εξέφρασε την στεναχώρια του για το αποτέλεσμα, τονίζοντας πως αν η ομάδα του θα τα δώσει όλα μέχρι το τέλος για μια θέση στα playoffs.

Διαβάστε επίσης: Τσέλσι – Λίβερπουλ 0-1: Από ασίστ του Τσιμίκα το League Cup στους «reds»

Οι δηλώσεις του Μίλαν Ράσταβατς:

«Μας αφήνει γλυκόπικρη γεύση αυτός ο αγώνας. Ήταν μια πάρα πολύ καλή προσπάθεια από την ομάδα μας, καταφέραμε να προηγηθούμε, παίξαμε καλά αλλά στο τέλος δε καταφέραμε να πάρουμε κάτι. Μας στεναχωρεί αυτό το γεγονός, αλλά πρέπει να δούμε το υπόλοιπο της σεζόν, έχουμε άλλα δύο παιχνίδια πριν ολοκληρωθεί η σεζόν, σίγουρα θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει κάτι σήμερα αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Παναθηναϊκός – Κηφισιά 1-1: Κι όμως… πήρε βαθμό ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Κηφισιά

Ναι, έχουμε άλλα δύο παιχνίδια, πρέπει να θεωρούμαστε τυχεροί που μπορούμε ακόμα να παλεύουμε για την είσοδό μας στα πλέι οφ. Κοιτάμε τώρα το παιχνίδι με τη Κηφισιά, θα είναι ένα επικίνδυνο παιχνίδι, αλλά έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου ότι θα τα καταφέρουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Subscribe

Related articles

Ο Ρόα και το μήνυμα ενότητας στο τιμ του Αλμέιδα για τον τίτλο

Μια γροθιά το τεχνικό επιτελείο του Ματίας Αλμέιδα...