Πρώτο βήμα και πληρώνει 100.00 ο Ολυμπιακός!

Η πιο μεγάλη ώρα έφτασε για τον Ολυμπιακό! Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν την Άστον Βίλα (22:00) στον πρώτο ημιτελικό του Europa Conference League.

Προτού κοπάσουν οι πανηγυρισμοί από την τρομερή πρόκριση επί της Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία και αφού πλέον μπήκε για τα… καλά στο κόλπο της κατάκτησης της Super League, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το μεγαλύτερο – μέχρι το επόμενο – παιχνίδι της σεζόν.

Αποκλειστική Προσφορά* για την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference League

Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Άστον Βίλα (22:00) για τον πρώτο ημιτελικό του Europa Conference League και φυσικά έχουν ως στόχο το θετικό αποτέλεσμα, που θα τους επιτρέψει να κυνηγήσουν την πρόκριση για τον τελικό της Νέας Φιλαδέλφειας στο κατάμεστο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Η Novibet προσφέρει σε απόδοση 100.00 την πρόκριση των ερυθρόλευκων στον μεγάλο τελικό!

Το έργο της ομάδας του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν θα είναι καθόλου εύκολο: Η Άστον Βίλα αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη της σεζόν στην Premier League και αυτήν την στιγμή είναι φαβορί για να «κλείσει» μία θέση στο Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Είναι προφανές πως ο Ολυμπιακός ξεκινά ως αουτσάιντερ την πρώτη αναμέτρηση με την ομάδα του Ουνάι Έμερι και σε πρώτη φάση θα προσπαθήσει να κρατήσει το «μηδέν». Οι ομάδες της Premier League κάνουν πάντα… κουμάντο με τον ρυθμό τους, όμως οι Πειραιώτες – μετά την έλευση του Μεντιλίμπαρ – έχουν δείξει πως μπορούν να διατηρήσουν τον έλεγχο μέσω του «σφιχτού» κέντρου. Η προσέγγιση δεν θα αλλάξει σε αυτό το ματς και οι φιλοξενούμενοι θα κυνηγήσουν το Under 2.5 γκολ, που προσφέρεται σε απόδοση 2.10.

Αν και οι γηπεδούχοι διαθέτουν σίγουρα ένα άκρως ποιοτικό σύνολο, είναι σίγουρο πως ο Έμερι δεν θα επιτεθεί από νωρίς, έχοντας στο νου του πως υπάρχει ρεβάνς και πως η ομάδα του δέχεται γκολ σχεδόν σε όλες τις αναμετρήσεις της το τελευταίο διάστημα. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με την πιο αμυντική προσέγγιση του Μεντιλίμπαρ οδηγεί στην ισοπαλία στο ημίχρονο, που προσφέρεται σε απόδοση 2.45.

Είναι επίσης δεδομένο πως ο Ολυμπιακός θα έχει τις ευκαιρίες του για να απειλήσει την εστία των Άγγλων και ο Κώστας Φορτούνης θα πάρει ξανά πολλές μπάλες. Ακόμα και αν παίξει πλάγια, ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» μπορεί να απειλήσει και το ενδεχόμενο να καταγράψει έστω μία τελική στην εστία προσφέρεται σε απόδοση 2.05.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Advertorial

Subscribe

Related articles

Τέλος ο Τερίμ από τον Παναθηναϊκό, προ των πυλών ο Κόντης!

Ο Φατίχ Τερίμ αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό...

Ο Σο υπέστη υποτροπή και είναι αμφίβολος για το EURO 2024

Ο Έρικ Τεν Χαγκ επιβεβαίωσε πως ο Λουκ...

Ολυμπιακός: Πρώτος ημιτελικός με τον Παναθηναϊκό

Στη «μάχη» των ημιτελικών των πλέι οφ του πρωταθλήματος...

Στα «μαχαίρια» Τσάβι – Λαπόρτα, ανοικτό ξανά το διαζύγιο!

Οι δηλώσεις του Τσάβι για την οικονομική κατάσταση...