Πογέτ: «Δεν θα πάω στην Ιρλανδία, δεν υπάρχει τίποτα με την Ελλάδα»

Ο Γκουστάβο Πογέτ με δηλώσεις του σε αγγλική ιστοσελίδα γνωστοποίησε πως δεν θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ιρλανδίας ενώ ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει τίποτα καινούργιο και με την Εθνική ομάδα της Ελλάδος.

Ο Γκουστάβο Πογέτ μίλησε στην «Sun» και τόνισε πως δεν πρόκειται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της εθνικής Ιρλανδίας, παρά τα δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει. Ο Ουρουγουανός τεχνικός ανέφερε χαρακτηριστικά πως «Δεν υπάρχει τίποτα. Δεν πρόκειται να συμβεί. Οπότε δεν υπάρχει κάτι να σχολιάσω».

Στην συνέχεια ανέφερε: «Θα το συγκρίνω με κάτι παρόμοιο. Θυμάμαι τον περασμένο Νοέμβριο ή Δεκέμβριο τόσους πολλούς ανθρώπους από την Αγγλία να επικοινωνούν μαζί μου και να με ρωτούν αν θα πήγαινε στην Πλίμουθ… Επειδή τα στοιχηματικά σάιτ είχαν βάλει το όνομά μου στην κορυφή…

Δεν ξέρω πόσοι προπονητές είχαν πρακτικά ήδη συμφωνήσει με την Ιρλανδία… Εκτός από μένα, ήταν ο Ρόι Κιν, ο Σόλσκιερ, ο Πολ Κλέμεντ, ο Τζον Ο’ Σέι. Όλοι αυτοί τα είχαν βρει. Τελικά δεν πήγε κανένας. Οπότε αυτό συμβαίνει με τα στοιχηματικά σάιτ. ΟΚ, πρέπει να είμαστε ειλικρινείς, μερικές φορές είναι σωστά. Αλλά όχι δεν υπάρχει πιθανότητα».

  • Καμία συζήτηση στο Δ.Σ. της ΕΠΟ για το θέμα Πογέτ, θα συζητηθεί στις επόμενες 10 με 15 μέρες

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και για την πιθανότητα να ανανεώσει την συνεργασία με την Εθνική ομάδα της Ελλάδος με τον ίδιο να αποκρίνεται πως δεν υπάρχει κάτι αυτή τη στιγμή με την πλευρά αυτή.

«Απλά δεν υπάρχει τίποτα αυτή τη στιγμή. Δεν υπάρχει τίποτα, ολοκλήρωσα το συμβόλαιό μου τον περασμένο μήνα και αυτό είναι, τίποτε άλλο. Οπότε αυτή τη στιγμή είμαι ελεύθερος να συναντώ ανθρώπους, να αναλύω το ποδόσφαιρο, να συνεχίσω να μαθαίνω. Περιμένοντας. Πάντα μιλώντας για διάφορες πιθανότητες. Όχι προσφορές, πιθανότητες. Αλλά με την Ελλάδα αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει απολύτως τίποτα».

Subscribe

Related articles

Παρέμεινε εκτός προπονήσεων ο Σάστρε, διήμερο το ρεπό στον ΠΑΟΚ

Ούτε την Μεγάλη Παρασκευή προπονήθηκε ο Ζόαν Σάστρε...

Ατομικό αλλά με μεγαλύτερη ένταση ο Βέλεθ

Ο Φραν Βέλεθ έκανε και την Μεγάλη Παρασκευή...