ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

Με το ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού κλείνει η τρίτη αγωνιστική της Β’ φάσης της Basket League. Οι δύο «αιώνιοι» παίζουν για ακόμα μια φορά στη φετινή σεζόν και ίσως αυτό να είναι το πιο αδιάφορο παιχνίδι μέχρι τώρα.

Οι γηπεδούχοι κρατούν το προβάδισμα δύο νικών απέναντι στους αντιπάλους τους και από εκεί πέρα αν νικήσουν σήμερα παίρνουν και επίσημα τη πρώτη θέση. Οι απουσίες για τον Εργκίν Αταμάν είναι σημαντικές, αφού δεν μπορεί να υπολογίζει τον Γκραντ και τον Αντετοκούνμπο για το σημερινό παιχνίδι.

  • Διαβάστε επίσης: Ανακοίνωση Euroleague: «Μη δημιουργείτε αδικαιολόγητες συγκρούσεις»

Οι δύο παίκτες δεν θα ενισχύσουν τη προσπάθεια της ομάδας τους, ενώ ο κόσμος αναμένεται να είναι στο πλευρό των γηπεδούχων. Με την ψυχολογία στα ύψη και σε αυτό το ντέρμπι ο Παναθηναϊκός, καθώς προέρχεται από την εξασφάλιση της 2ης θέσης στην regular season της Euroleague. Οι πράσινοι έκαναν το καθήκον τους κόντρα στην Άλμπα και βλέπουν το Βερολίνο να βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ. 

Ο Ολυμπιακός για να ελπίζει για την πρώτη θέση της κανονικής διάρκειας χρειάζεται τη νίκη σήμερα και να περιμένει ακόμα ένα στραβοπάτημα του αντιπάλου του. Οι «ερυθρόλευκοι» θα πάνε στο ΟΑΚΑ χωρίς τον Πετρούσεφ, αλλά με όλους τους υπόλοιπους παίκτες τους ετοιμοπόλεμους. Βέβαια, οι Νίκολα Μιλουτίνοφ, Ίγκνας Μπραζντέικις και Λουκ Σίκμα είναι εκτός για το αποψινό ντέρμπι, καθώς δεν είναι δηλωμένοι στο πρωτάθλημα.

Και οι δύο ελληνικές ομάδες έχουν προκριθεί στα playoffs της Euroleague και θα ήθελαν τη νίκη και για ψυχολογικούς λόγους. Οι «ερυθρόλευκοι» τρέχουν ένα εξαιρετικό σερί με νίκες, έχουν καλή ψυχολογία και θα θελήσουν να μετρήσουν τις δυνάμεις τους κόντρα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Πάντα μια νίκη επί του Παναθηναϊκού και ειδικά στο κλειστό του ΟΑΚΑ, έχει ξεχωριστή σημασία για τους Πειραιώτες.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

Live Streaming: Oλυμπιακός Β’ – Παναθηναϊκός Β’

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Subscribe

Related articles

Τα απίστευτα νούμερα του Γιώργου Μπαρτζώκα στη Εuroleague

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται δύο νίκες μακριά από την παρουσία...

Ατομικό ξανά ο Γκουστάβο στην ΑΕΚ, μάλλον χάνει Ανόρθωση

Δυσκολεύουν τα πράγματα για τον Γκουστάβο Λέδες μιας...

Συναγερμός στην Ισπανία: Η UEFA απειλεί την Εθνική και τις ομάδες με αποκλεισμό από EURO και Champions League!

Η ομοσπονδία της Ισπανίας βρίσκεται υπό κυβερνητική παρακολούθηση...

Ο φόβος της επιβίωσης και ο εγωισμός των Ελλήνων! | Blog

Ο Αντώνης Καλκαβούρας σχολιάζει για τα οφέλη της...