Ο… loco Μπιέλσα καλεί στην εθνική Ουρουγουάης ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή!

Ο Μαρσέλο Μπιέλσα απέδειξε ξανά την αντισυμβατική του φύση, καθώς ετοιμάζεται να καλέσει στην εθνική Ουρουγουάης έναν 24χρονο ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή!

Μόνο τυχαία δεν τον λένε… Loco (σ.σ τρελό). Ο Μαρσέλο Μπιέλσα φροντίζει κάθε φορά να τιμά το παρατσούκλι του, με τελευταίο σχετικό παράδειγμα την υπόθεση του Γουόλτερ Ντομίνγκες. Ο τελευταίος πρόκειται για έναν επιθετικό που αγωνίζεται στην ημιεπαγγελματική ομάδα Γιουβεντούντ ντε Σοριάνο της Ουρουγουάης, ματώνοντας τα αντίπαλα δίχτυα με 38 γκολ σε 19 ματς τη φετινή σεζόν!

Αριθμοί εντυπωσιακοί για το επίπεδο που αγωνίζεται θα σκεφτόταν κανείς, αλλά όχι ο Μαρσέλο Μπιέλσα… Σύμφωνα με το «TNT Sports» άλλωστε ο εκλέκτορας της Ουρουγουάης είναι πρόθυμος να παραβλέψει το γεγονός πως πρόκειται για έναν ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή και θέλει να τον καλέσει στην εθνική ομάδα για το φιλικό κόντρα στην Κόστα Ρίκα στα τέλη Μαΐου.

Ερωτηθείς πάνω σε αυτό το ενδεχόμενο ο 24χρονος Ντομίνγκεζ δηλώνει φυσιολογικά… ξετρελαμένος, ακόμα κι αν γνωρίζει πως η κλήση του θα προκύψει λόγω των πολλών απουσιών που έχει να καλύψει το τελευταίο διάστημα η εθνική Ουρουγουάης.

Ακόμα κι έτσι βέβαια πρόκειται για ένα όνειρο για τον ίδιο, το οποίο ο Μπιέλσα μπορεί να πραγματοποιήσει κι επίσημα λίαν συντόμως.

Walter Dominguez jugó hoy por Copa OFI y confirmó la convocatoria para @Uruguay
Su equipo cayó derrotado 2 a 1. pic.twitter.com/CCNLvYqWy4

— Alex Martin Rostan (@MartinRostan9) May 4, 2024

Subscribe

Related articles

Φινάλε για γερά νεύρα και ο τίτλος στο… φώτο φίνις!

Συγκλονιστικό φινάλε στη Stoiximan Super League με τον...

Χαμός στην Πάφο με την άφιξη των Κυπελλούχων Κύπρου!

Πραγματικός χαμός στην Πάφο από τους φίλους της...

Οπαδοί του ΠΑΟΚ με πυρσούς στην «καρδιά» της Θεσσαλονίκης (pic)

Αρκετοί φίλοι του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν τις πρώτες πρωινές...

ΣΦ ΠΑΟΚ: Νέο κάλεσμα των Συνδέσμων για συγκέντρωση στην Καμάρα

Οι Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή τους επιμένουν...