Ο ΟΦΗ αναβαθμίζει τις υποδομές του με νέο γυμναστήριο της Elite Ακαδημίας

Ένα νέο σύγχρονο γυμναστήριο είναι πλέον έτοιμο πάνω από το κτίριο των τμημάτων υποδομής του ΟΦΗ με φόντο το γήπεδο συνθετικού χλοοτάπητα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ για το νέο σύγχρονο γυμναστήριο της Elite Ακαδημίας:

«Η Elite Ακαδημία πάντα σε πρώτο πλάνο! Η αναβάθμιση των κτιριακών υποδομών που αφορούν στις παροχές προς τους αθλητές της Elite Ακαδημίας της ΠΑΕ ΟΦΗ συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Εδώ και λίγο καιρό, ένα νέο, σύγχρονο γυμναστήριο 150 τ.μ. κοσμεί πλέον τον χώρο πάνω από το κτίριο των τμημάτων υποδομής, με φόντο το γήπεδο συνθετικού χλοοτάπητα και έρχεται να καλύψει τις ανάγκες αποκλειστικά των νεαρών ποδοσφαιριστών της ομάδας μας.

Με την οικογένεια Τζιράκη και την οικογένεια Βαρδαλαχάκη να αποτελούν βασικούς “πυλώνες” πραγματοποίησης του συγκεκριμένου εγχειρήματος, το Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο συνεχίζει να αναβαθμίζεται σε όλα τα επίπεδα και το γυμναστήριο της Elite Ακαδημίας έρχεται να προστεθεί στα έργα που έχουν προηγηθεί από τον Οκτώβριο του 2018, επί προεδρίας Μιχάλη Μπούση.

Στα τρία γήπεδα φυσικού, υβριδικού και συνθετικού χλοοτάπητα, στα νέα αποδυτήρια που δημιουργήθηκαν στον όροφο του κτιρίου της πρώτης ομάδας (στα οποία φιλοξενήθηκαν οι ποδοσφαιριστές της Anderlecht, κατά τη διάρκεια της φιλοξενίας τους από την ομάδα μας), στην αίθουσα προβολής και διδασκαλίας των τμημάτων υποδομής και σε πολλά ακόμα περιφερειακά έργα βελτίωσης, καλλωπισμού και αναβάθμισης του προπονητικού μας κέντρου, τα οποία καλύφθηκαν με ιδία κεφάλαια της ΠΑΕ και με την έμπρακτη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης».

Subscribe

Related articles

«Όταν τα μεγάλα μυαλά συναντώνται»

Γιάννης Αναστασίου και Χουάν Κάρλος Καρσέδο. Αναμφίβολα και...

Δεν αλλάζει συνήθειες και φουλάρει για το 2.80 η Ομόνοια

Η Ομόνοια αντιμετωπίζει την Πάφο στον τελικό κυπέλλου...

Θέλω να βλέπω μπάλα: Αll in με… θρίλερ

Μέρα με την αγωνία στα ύψη, καθώς ο...

Τι είπε ο Ιταλιάνο ενόψει του τελικού με τον Ολυμπιακό

Φιορεντίνα και Νάπολι, έμειναν στο 2-2 στο «Αρτέμιο Φράνκι»,...