Ο Εμανουέλ Μακρόν παρεμβαίνει και πάλι στο μέλλον του Μπαπέ

Ο Εμανουέλ Μακρόν επιβεβαιώνει ότι ο Κιλιάν Μπαπέ θέλει να παίξει στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την εθνική και ζητά από τους συλλόγους να επιτρέπουν στους Γάλλους ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται με το εθνόσημο!

Ο Εμανουέλ Μακρόν, 25ος πρόεδρος της Δημοκρατίας της Γαλλίας, υποστήριξε ότι μετά από επικοινωνία που είχε με τον πατέρα του Κιλιάν Μπαπέ, έμαθε τις προθέσεις του νεαρού αστέρα και αυτές είναι να αγωνιστεί με την Εθνική στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου αυτό το καλοκαίρι!

«Ελπίζω πραγματικά ότι όλοι οι ευρωπαϊκοί σύλλογοι Να αφήσουν ελεύθερους τους παίκτες τους, όπως έκαναν οι γαλλικοί σύλλογοι, αυτό είναι το Ολυμπιακό πνεύμα», δήλωσε ο Μακρόν σε συνέντευξή του στην «La Tribune Dimanche».

«Συνάντησα τον πατέρα του Μπαπέ την περασμένη εβδομάδα και του έκανα την ερώτηση. Μου είπε: Θέλει να παίξει (στους Ολυμπιακούς Αγώνες)», δήλωσε ο Γάλλος πρόεδρος.

Ο ίδιος ο Μπαπέ δήλωσε πρόσφατα ότι «η θέση μου δεν έχει αλλάξει, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν σκέφτομαι τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Επικεντρώνομαι στο παρόν και το παρόν αφορά πλέον την PSG».

Αυτό που περιπλέκει τα πράγματα είναι το γεγονός ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ήδη ξεκαθαρίσει τη θέση της σχετικά με την παραχώρηση των διεθνών της παικτών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, στέλνοντας επιστολή στη γαλλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία στην οποία αναφέρει ότι δεν θα επιτρέψει στους διεθνείς της παίκτες να συμμετάσχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Subscribe

Related articles

Χαμός στην Πάφο με την άφιξη των Κυπελλούχων Κύπρου!

Πραγματικός χαμός στην Πάφο από τους φίλους της...

Οπαδοί του ΠΑΟΚ με πυρσούς στην «καρδιά» της Θεσσαλονίκης (pic)

Αρκετοί φίλοι του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν τις πρώτες πρωινές...

ΣΦ ΠΑΟΚ: Νέο κάλεσμα των Συνδέσμων για συγκέντρωση στην Καμάρα

Οι Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή τους επιμένουν...

Στραπάτσο για Μίλαν με τριάρα από την Τορίνο

Η Μίλαν... έμεινε στο ματς με την Κάλιαρι,...