Ολυμπιακός: Τα «λιοντάρια»… θύμωσαν

Ο Ολυμπιακός έστειλε το μήνυμα στην Μπαρτσελόνα, στην Ευρωλίγκα του Μποντιρόγκα και σε Νέντοβιτς, Ντιφαλά πως είναι «πολύ σκληρός για να πεθάνει».

Οι «ερυθρόλευκοι» διέλυσαν τους Καταλανούς στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς και το έκαναν με εμφατικό τρόπο, καθώς οι δύο ομάδες ήταν μέρα με τη νύχτα.

  • Διαβάστε επίσης: Ελ Κααμπί: «Ήρθαμε για νίκη, το πιστεύαμε και κάναμε τα πάντα για να το καταφέρουμε»

Τα έκανε όλα τέλεια ο Ολυμπιακός και έκανε την Μπάρτσα να χάσει τα αυγά και τα πασχάλια στο Φάληρο. Δεν χρειάζονται και πολλά λόγια για να περιγράψει κάποιος τι έγινε στο ΣΕΦ, καθώς το σκορ τα λέει όλα.

Οι πειραιώτες πάτησαν… γκάζι και μην τους είδατε, ξεκαθαρίζοντας προς πάσα κατεύθυνση ότι θα δώσουν τεράστια μάχη στην Καταλονία για να κάνουν το 3-2 και να πάρουν το εισιτήριο για το final 4.

Μπορεί να το πετύχει η ομάδα του Πειραιά; Υπάρχει κάποιος που θα πει όχι μετά και την αποψινή κυριαρχία σε όλους τους τομείς για τρία δεκάλεπτα.

Μετά την πρώτη περίοδο ο Ολυμπιακός έκανε ότι ήθελε στο παρκέ, σ’ ένα παιχνίδι που ο Παπανικολάου επέστρεψε και το come back του αρχηγού των «ερυθρόλευκων» έπαιξε καθοριστικό ρόλο.

Το τελικό σκορ ήταν 92-58 και η ομάδα του λιμανιού είναι πανέτοιμη να κάνουν αυτό που ξέρουν πολύ καλά, αυτό που είναι το κυρίαρχο χαρακτηριστικό του Ολυμπιακού.

Να παλέψουν με ότι δυνάμεις έχουν για να κάνουν δεύτερο break στην έδρα των «μπλαουγκράνα». Δεν είναι εύκολο ή για ν’ ακριβολογούμε είναι πολύ δύσκολο αλλά ένα είναι σίγουρο.

Βάλτε δύσκολα σ’ αυτή την ομάδα και θα δώσει το 100% για να πετύχει τον στόχο της, θα κάνει ότι μπορεί να για να κυνηγήσει το όνειρο.

Τα «λιοντάρια» του Ολυμπιακού… θύμωσαν και όλοι οι παίκτες πρόσφεραν στο πλάνο, για να επιτευχθεί αυτή η πολύ μεγάλη νίκη.

Χρειάζεται ανάλογη συγκέντρωση και στο τελευταίο παιχνίδι της σειράς για να μπορέσουν οι «ερυθρόλευκοι» να κάνουν το μεγάλο κόλπο. Και σ’ αυτή την προσπάθεια θα πρέπει να δώσουν όλοι (όπως απόψε) το 100%.

Η Μπαρτσελόνα «πληγώθηκε» στο ΣΕΦ και έδειξε ανήμπορη ν’ αντιδράσει. Ανήμπορη ν’ ακολουθήσει τον Ολυμπιακό.

Κι αν Νέντοβιτς και Ντιφαλά δεν είχαν δώσει αυτά τα σφυρίγματα στο πρώτο παιχνίδι στο ΣΕΦ, σήμερα θα κάναμε λόγο για πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final 4.

Έδειξε το χαρακτήρα του ο Ολυμπιακός σ’ αυτό το τέταρτο παιχνίδι αλλά έδειξε και κάτι ακόμα. Την υπεροπλία του στην γραμμή των ψηλών, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» διέλυσαν με τους Φαλ, Πετρούσεφ και Μιλουτίνοφ την αμυντική γραμμή των Καταλανών.

Ξεκάθαρο μήνυμα του Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: «Δεν θέλω ούτε λέξη για τελικό»

Κυριάρχησαν στους αιθέρες οι πειραιώτες και πήραν και πολλούς πόντους, «καθαρίζοντας» επί της ουσίας το ματς με τους σέντερ. Σίγουρα βρήκαν και καλύτερα ποσοστά από το τρίποντο αλλά ο τρόπος με τον οποίο κυριάρχησαν στις δύο ρακέτες ήταν το «κλειδί» για τη μεγάλη νίκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Subscribe

Related articles

Τα επόμενα βήματα στον ΑΠΟΕΛ

Νταβίδ Γκαγιέγο και Όσκαρ Σουάρες αναχωρούν από την...

Τσικίνιο: «Να μείνω στον Ολυμπιακό για χρόνια και να γράψουμε ιστορία»

Ο Τσικίνιο δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος από την επιλογή...

Παίκτης της σεζόν στην Premier League ο Φιλ Φόντεν

Ο Φιλ Φότνεν αναδείχθηκε παίκτης της σεζόν στην...

Οπαδοί Φιορεντίνα: «Αθήνα 29/5, έτοιμοι για την κόλαση» (pics)

Στη Φιορεντίνα ζουν και αναπνέουν για τον τελικό του...