Ολυμπιακός: «Μόνο τα εισιτήρια από το επίσημο σάιτ της ΠΑΕ ή τα εκδοτήρια θα γίνονται δεκτά»

Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε πως στο γήπεδο θα γίνονται δεκτοί αποκλειστικά οι φίλαθλοι που προμηθεύτηκαν τα εισιτήριά τους από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ή τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Ο Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ενημέρωσε τον φίλαθλο κόσμο του αναφορικά με τον αγώνα με την Άστον Βίλα την Πέμπτη (09/05-22:00) για τα ημιτελικά του Conference League πως στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα γίνονται αποκλειστικά δεκτοί μόνο εκείνοι που αγόρασαν τα εισιτήριά τους από το επίσημο σάιτ της ΠΑΕ ή τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Πειραιωτών:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εφιστά την προσοχή στους φιλάθλους της ομάδας για την προστασία τους και την είσοδό τους στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» για τον αγώνα Ολυμπιακός – Aston Villa, στο δεύτερο ημιτελικό του UEFA Europa Conference League την Πέμπτη (09/05, 22:00).

Οι φίλαθλοι για να παρακολουθήσουν τον αγώνα από το γήπεδο θα πρέπει να έχουν προμηθευτεί εισιτήρια ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός (www.olympiacos.org) ή από τα εκδοτήρια του σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης» ή από το www.ticketmaster.gr.

Οποιαδήποτε άλλη πηγή διάθεσης εισιτηρίων δεν είναι αποδεκτή και η ΠΑΕ Ολυμπιακός δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που το εισιτήριο δε θα είναι έγκυρο».

Subscribe

Related articles

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming: Έπειτα από τις δύο...

Με Σβαμπ η εντεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Άρη

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε γνωστή την εντεκάδα για...

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 4-12: Εύκολα στον τελικό οι Πειραιώτες έκαναν το 54-0

Την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος πανηγύρισε η ομάδα...