Οι πρώτες αντιδράσεις στο ζευγάρι Άρης Λεμεσού

Μετά την κλήρωση της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου Κύπρου στο ζευγάρι Άρης Λεμεσού – Ομόνοια, οι αντιπρόσωποι των ομάδων έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις.

  • Οι δηλώσεις του κυρίου Δημητρίου:
  • Οι δηλώσεις του κύριου Παπαδόπουλου:

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, και ο εκπρόσωπος τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος, έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις μετά την ολοκλήρωση της κλήρωσης για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Κύπρου όπου βρίσκει τις δύο ομάδες αντιμέτωπες στο πρώτο ζευγάρι.

Οι δηλώσεις του κυρίου Δημητρίου:

«Ο Κώστας ζήτησε αυτή την κλήρωση και την είχε. Είναι η 40ή φορά που η Ομόνοια θα συμμετάσχει στα ημιτελικά και δείχνει το εκτόπισμα αυτής της ομάδας. Είναι η 2η φορά που θα αναμετρηθούμε με τον Άρη στα ημιτελικά. Θα είναι δύο αμφίρροπα παιχνίδια, οι λεπτομέρειες θα κάνουν τη διαφορά. Όλα θα παίξουν το ρόλο τους, η κατάσταση των ομάδων, οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές. Εμείς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Οι δηλώσεις του κύριου Παπαδόπουλου:

«Να πω στο φίλο μου τον Ανδρέα ότι ήταν περισσότερο προαίσθημα και το είπα γιατί είμαι λίγο προληπτικός και τη μοναδική φορά που πήγαμε τελικό πριν από 35 χρόνια, είχαμε αποκλείσει την Ομόνοια στα ημιτελικά. Η ομάδα μας έχει το δικαίωμα τα τελευταία τρία χρόνια να πιστεύει ότι μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε αντίπαλο. Δεν έχουμε γευτεί πολλές χαρές και είμαστε διψασμένοι για το τρόπαιο. Να το χαρεί ο κόσμος και ο καλύτερος ας κερδίσει».

Subscribe

Related articles

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 11-3: Τον «πάτησε» και έκανε το 1-0

Με το «δεξί» στη «μάχη» των ημιτελικών των πλέι...

«Πάνοπλη» για τον μεγάλο τελικό η Ομόνοια

Με όλα της τα «όπλα» θα αγωνιστεί η...

Μάντζιος: «Για μας η νίκη είναι θέμα γοήτρου»

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε για το σπουδαίο ντέρμπι...

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού πήρε – επιτέλους – μια σωστή απόφαση | Blog

Ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος γράφει για την επιλογή του...