«Οι διερευνητικές επαφές της Σπόρτινγκ με τον Παναθηναϊκό για τον Ιωαννίδη έχουν ήδη ξεκινήσει»

Σύμφωνα με την «A Bola» οι πρώτες διερευνητικές επαφές μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Σπόρτινγκ για τον Φώτη Ιωαννίδη έχουν ήδη ξεκινήσει.

Η πορτογαλική ιστοσελίδα «A Bola» συνεχίζει τα ρεπορτάζ που βγαίνουν συνεχώς από την χώρα της Ιβηρικής τις τελευταίες μέρες για τον Φώτη Ιωαννίδη και τονίζει πως οι διευρενητικές επαφές μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Σπόρτινγκ Λισαβώνας για τον Έλληνα επιθετικό έχουν ήδη ξεκινήσει.

Στο ρεπορτάζ τονίζεται πως ο 24χρονος ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε εξαιρετική κατάτασταση φέτος και γι’ αυτό παρακολουθείται και από άλλες ομάδες, οι οποίες δεν κατανομάζονται σ’ αυτό, αλλά κάποιες απ’ αυτές έχουν γίνει γνωστές από αντίστοιχα δημοσιεύματα, όπως η Σεβίλλη, η Αταλάντα, η Στουτγκάρδη, η Μπολόνια, η Ρεν, η Λανς κλπ.

  • Παναθηναϊκός: Οι Πορτογάλοι έντυσαν τον Ιωαννίδη στα χρώματα της Σπόρτινγκ!

Ακόμη αναφέρει πως η Σπόρτινγκ πάντα κοιτάει πιθανή ενίσχυση για την επιθετική της γραμμή, ωστόσο η συγκεκριμένη μεταγραφή αυτή βρίσκεται σε συνάρτηση πάντα και με την πώληση του Γιόκερες, πιθανότατα λόγω και του μεγάλου κόστους που μπορεί να φτάσει, αφού από τις επαφές που έχει κάνει με τους «πράσινους» έχει μάθει ότι αξιώνουν ένα ποσό κοντά στα 20 εκατ. ευρώ.

Subscribe

Related articles

Τέλος ο Τερίμ από τον Παναθηναϊκό, προ των πυλών ο Κόντης!

Ο Φατίχ Τερίμ αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό...

Ο Σο υπέστη υποτροπή και είναι αμφίβολος για το EURO 2024

Ο Έρικ Τεν Χαγκ επιβεβαίωσε πως ο Λουκ...

Ολυμπιακός: Πρώτος ημιτελικός με τον Παναθηναϊκό

Στη «μάχη» των ημιτελικών των πλέι οφ του πρωταθλήματος...

Στα «μαχαίρια» Τσάβι – Λαπόρτα, ανοικτό ξανά το διαζύγιο!

Οι δηλώσεις του Τσάβι για την οικονομική κατάσταση...