Νέα μαγνητική για τον Μπόλντγουιν το πρωί της Τρίτης

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ θέλει να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα για τον Γουέιντ Μπόλντγουιν και ο Αμερικανός θα υποβληθεί σε νέα μαγνητική το πρωί της Τρίτης (29/4) για να διαπιστωθεί το ακριβές πρόβλημά του. Αποστολή στο Βελιγράδι: Γιώργος Κούβαρης.

Το μεγάλο ερωτηματικό ενόψει των παιχνιδιών στο Βελιγράδι για τη σειρά του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι είναι ο Γουέιτν Μπόλντγουιν. Ο Αμερικανός γκαρντ της Μακάμπι θα υποβληθεί σε εξετάσεις και συγκεκριμένα μαγνητική το πρωί της Τρίτης (30/4), με τους Ισραηλινούς να θέλουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητες για να τον έχουν στη 12άδα. Κάτι που φυσικά αυτήν την ώρα παραμένει πολύ μακρινό σενάριο.

Ο Μπόλντγουιν αντιμετώπισε ένα θέμα στους οπίσθιους μηριαίους, στην τελευταία περίοδο του Game 1 της σειράς και έκτοτε κάνει αγώνα δρόμου για να επιστρέψει. Ο γκαρντ της Μακάμπι έφτασε στο Βελιγράδι για να ενσωματωθεί με την αποστολή, χωρίς φυσικά να προπονείται.

  • Παναθηναϊκός: Το Παρίσι, η Βαρκελώνη και η… σημειολογική πτήση για Βελιγράδι

Μάλιστα τις προηγούμενες ημέρες είχε ταξιδέψει στην Κροατία για να κάνει θεραπείες, με τον Κάτας να θέλει προφανώς να τον έχει στη διάθεσή του έστω και για περιορισμένο χρόνο. Άλλωστε αυτός αποκάλυψε, στις καθιερωμένες του δηλώσεις πριν το Game 3, πως θα υποβληθεί το πρωί της Τρίτης σε μαγνητική.

Ο Μπόλντγουιν τη φετινή σεζόν αποτελεί έναν εκ των πρωταγωνιστών της Μακάμπι, με 17.9 πόντους, 4.9 ασίστ, 2.6 ριμπάουντ, ένα κλέψιμο μέσο όρο σε 28 λεπτά.

Subscribe

Related articles

Υπέγραψε οδηγία για τους στρατεύσιμους αθλητές ο Υπουργός

Συνάντηση μεταξύ του Υπουργού Άμυνας Βασίλη Πάλμα και...

Επίσημη η επιστροφή του Χρήστου Κόντη στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την επιστροφή του Χρήστου Κόντη...

Χωρίς Γκος η προπόνηση του Ολυμπιακού – Κανονικά ο Πετρούσεφ

Ο Ολυμπιακός, συνεχίζει την προετοιμασία του για το αυριανό...

Ξανά θεραπεία ο Μούργκ, κρίνεται αύριο η συμμετοχή του με Άρη

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε την προετοιμασία του για τον...

Επίσημη η παραμονή Πετράκη στον Παναιτωλικό

Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του...

Όλα έτοιμα για τον σπουδαιότερο αγώνα στην ιστορία της Πάφου!

Λίγες ώρες απέμειναν μέχρι τον μεγάλο τελικό κυπέλλου...