Μπεν Σιμόν: «Ευλογημένος που προπονώ αυτή την ομάδα»

Δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην Ομόνοια, έκανε ο προπονητής της ΑΕΚ Λάρνακας Μπεν Σιμόν

Ευλογημένος για το γεγονός ότι προπονεί την ΑΕΚ Λάρνακας, δήλωσε ο Μπεν Σιμόν, μετά την τεράστια νίκη κόντρα στην Ομόνοια.

Αναλυτικά το τι δήλωσε:

« Θα μιλήσω για δυο θέματα: το πρώτο το τακτικό κομμάτι και το δεύτερο το πνευματικό. Στο πρώτο προσαρμοστήκαμε άριστα. Απέναντι σε μια καλή ομάδα, έπρεπε να παίξουμε άριστα.Παίξαμε ένα καταπληκτικό τακτικά παιχνίδι. Καταλάβαμε το παιχνίδι σε τέλειο βαθμό και εκτελέσαμε το πλάνο άριστα. Για το πνευματικό κομμάτι θέλω να πω ότι είμαι ευλογημένος που παίζω με αυτούς τους παίκτες. Εμείς ορίζουμε τη μοίρα μας. Είμαι ευλογημένος που είμαι προπονητής σε αυτή την ομάδα.»

Για το αν παίζουν ρόλο τα πρόσωπα, ή είναι ομάδα: «Συγκεντρωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι και επιλέγουμε την καλύτερη ενδεκάδα. Ξέρουμε ότι όσο περνάει η ώρα η Ομόνοια θα πάρει ρίσκα γιατί ήθελε τη νίκη. Αυτό ήταν κάτι που θέλαμε να εκμεταλλευτούμε. Έχουμε ένα καταπληκτικό ρόστερ, είμαι υπερήφανος για όλους τους παίκτες. Συνεχίζουμε να παλεύουμε.»

Για την μάχη του τίτλου και αν το πιστεύει ότι η ΑΕΚ μπορεί να τερματίσει πρώτη: « Δυο πράγματα θα σας πω. Ο βασικός λόγος που συνεχίζουμε αυτή την καλή πορεία είναι το γεγονός ότι συγκεντρωνόμαστε σε κάθε ματς ξεχωριστά. Μας ενδιαφέρει πρωτίστως το δικό μας κομμάτι, το πως θα κερδίσουμε τα παιχνίδια»

Subscribe

Related articles

Χαμός στην Πάφο με την άφιξη των Κυπελλούχων Κύπρου!

Πραγματικός χαμός στην Πάφο από τους φίλους της...

Οπαδοί του ΠΑΟΚ με πυρσούς στην «καρδιά» της Θεσσαλονίκης (pic)

Αρκετοί φίλοι του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν τις πρώτες πρωινές...

ΣΦ ΠΑΟΚ: Νέο κάλεσμα των Συνδέσμων για συγκέντρωση στην Καμάρα

Οι Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή τους επιμένουν...

Στραπάτσο για Μίλαν με τριάρα από την Τορίνο

Η Μίλαν... έμεινε στο ματς με την Κάλιαρι,...