Μπέρδεμα με την στέψη της Ρεάλ για το 36ο πρωτάθλημα

Ο σύλλογος ζητά, από σεβασμό προς τη Γρανάδα, να τους δοθεί το τρόπαιο στο Μπερναμπέου μπροστά στους οπαδούς τους.

Ο σουρεαλισμός για τους εορτασμούς του 36ου πρωταθλήματος της Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζεται. Όλα ξεκίνησαν το περασμένο Σαββατοκύριακο, όταν λόγω των χρονοδιαγραμμάτων δεν είχαν την πολυτέλεια του χρόνου να πανηγυρίσουν στο γήπεδο.

Πλέον, πρόθεση της Ομοσπονδίας είναι να δώσει την κούπα του πρωταθλητή στο εκτός έδρας ματς με τη Γρανάδα, κάτι που δεν άρεσε στη Ρεάλ, η οποία ζητά να καθυστερήσει η παράδοση στις 14 Μαΐου, ημερομηνία του Ρεάλ Μαδρίτης-Αλαβές.

Σε αυτή την περίπτωση, ήταν η RFEF που είχε αποφασίσει ότι η Ρεάλ θα σήκωσε το κύπελλο πρωταθλήματος στο Los Cármenes, 431 χιλιόμετρα από το σπίτι της!

Δεν είχε ακόμα αποφασιστεί αν η παράδοση θα γινόταν πριν ή μετά το παιχνίδι, κάτι που έπρεπε να αντιμετωπιστεί με διακριτικότητα γιατί μετά από αυτό το παιχνίδι θα μπορούσε να πιστοποιηθεί ο υποβιβασμός της Γρανάδας στη δεύτερη κατηγορία.

Αυτό ακριβώς δεν θέλει η Ρεάλ, για να συμπέσει ο υποβιβασμός της ομάδας της Ανδαλουσίας με τον πανηγυρισμό του τίτλου της.

«Δεν έχει νόημα», λένε στη Μαδρίτη, που θεωρούν πιο λογικό να σηκώσουν τον τίτλο μπροστά στους οπαδούς τους στο Μπερναμπέου, το οποίο δεν μπορεί να γίνει μια μέρα μετά το ματς με τη Γρανάδα, στις 12 Μάη, καθώς εκείνη τη μέρα στο Μπερναμπέου είναι προγραμματισμένη συναυλία.

🚨 Real Madrid can’t celebrate La Liga title at the Bernabéu on Sunday 12 because there is a concert at the stadium that day.

Celebrations at the Bernabéu will happen after the Betis game at the end of the month. @tjcope pic.twitter.com/FMSx4Lq1QJ

— Madrid Xtra (@MadridXtra) May 6, 2024

Το σίγουρο είναι ότι οι παίκτες θα μπορούν να μοιραστούν τη χαρά του τίτλου με τους φιλάθλους τους στο πάρτι το πρωί της Κυριακής στους δρόμους της Μαδρίτης.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι τα σχέδια της Ομοσπονδίας, η Ρεάλ να λάβει το τρόπαιο σε ένα γήπεδο που δεν είναι δικό της, σε ημερομηνία που έχει ήδη στεφθεί πρωταθλήτρια, είναι ένα γεγονός άνευ προηγουμένου στη LaLiga.

Subscribe

Related articles

Χαμός στην Πάφο με την άφιξη των Κυπελλούχων Κύπρου!

Πραγματικός χαμός στην Πάφο από τους φίλους της...

Οπαδοί του ΠΑΟΚ με πυρσούς στην «καρδιά» της Θεσσαλονίκης (pic)

Αρκετοί φίλοι του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν τις πρώτες πρωινές...

ΣΦ ΠΑΟΚ: Νέο κάλεσμα των Συνδέσμων για συγκέντρωση στην Καμάρα

Οι Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή τους επιμένουν...

Στραπάτσο για Μίλαν με τριάρα από την Τορίνο

Η Μίλαν... έμεινε στο ματς με την Κάλιαρι,...