Μικελλίδης σε πρώτο πλάνο και η προσπάθεια σωτηρίας συνεχίζεται

Μετά την ανάληψη της προεδρίας από τον Χρίστο Χατζηστεφάνου, υπάρχει έντονη φημολογία πως ο Αντώνης Μικελλίδης θα ηγηθεί της προσπάθειας της Ανόρθωσης να ορθοποδήσει.

Η κατάληξη στο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου της Ανόρθωσης με την προεδρία να πηγαίνει στον Χρίστο Χατζηστεφάνου αποτέλεσε μία μικρή ανάσα στην ομάδα, όμως ακόμη υπάρχει μπόλικος δρόμος για να διαβεί και να μπορέσει να βρει τις λύσεις που τόσο πολύ θέλει.

Ο Χατζηστεφάνου ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση με το ποδοσφαιρικό τμήμα και γι’ αυτό ουσιαστικά επαναδραστηριοποιείται η εταιρεία με στόχο να δημιουργηθεί ένα συμβούλιο με άτομα που θα είναι ικανά να βοηθήσουν οικονομικά και μονιασμένοι να οδηγήσουν την Ανόρθωση σε ήρεμα νερά. Εννοείται ότι θα υπάρχει στενή επαφή και καθημερινή επικοινωνία συλλόγου και εταιρείας.

Φημολογείται ότι σε αυτή την προσπάθεια θα ηγηθεί ή θα έχει πιο έντονο ρόλο ο Αντώνης Μικελλίδης ο οποίος είναι επικεφαλής του Καλαθοσφαιρικού τμήματος της ομάδας της Αμμοχώστου. Ένας άνθρωπος που είναι κοινής αποδοχής και ικανός να βοηθήσει σε όλη αυτή την προσπάθεια. Η Ανόρθωση ψάχνει και θέλει ένα Εκτελεστικό Πρόεδρο κοινής αποδοχής και οι διεργασίες και οι επαφές είναι στο τελικό τους στάδιο.

Πάντως, άτομα που θα είναι στο συνδυασμό του συλλόγου δεν αποκλείεται να είναι και στην εταιρεία. Υπάρχουν πολλά σενάρια και είναι ορατό το ενδεχόμενο να δούμε και κάποιες ανατροπές. Πάντως, το γεγονός ότι έχει μαζευτεί ένα σημαντικό ποσό για τις άμεσες ανάγκες που «τρέχουν» είναι ένα καλό σημάδι.

Subscribe

Related articles

Η Ίντερ έσωσε τον βαθμό στο φινάλε κόντρα στη Λάτσιο

Με γκολ του Ντούμφρις στο 87΄η Ίντερ έσωσε...

Νίκη της Λίβερπουλ στο «αντίο» του Κλοπ, 8η η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Λίβερπουλ στο τελευταίο ματς του Γιούργκεν Κλοπ...

«Ισόβια» πρωταθλήτρια η Μάντσεστερ Σίτι με τέσσερις σερί Premier League!

Η Premier League... αλυσοδεμένη στο Μάντσεστερ! Με έναν...

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα Κύπρος – Τσεχία για το EURO U-17

Η ΚΟΠ ανακοίνωσε πως δεν υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια...

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

0" :style="{display:matchInfo.events ? "block" : "none"}">{{p.min}}' {{p.min_p !=...

Οι 13 ομάδες της επόμενης σεζόν της Stoiximan Basket League, 8 είναι στην Αττική

Ο προβιβασμός του Μίλωνα και του Πανιωνίου διαμόρφωσε...