Με Ρεάλ ο Ολυμπιακός, με Φενερμπαχτσέ ο Παναθηναϊκός – Το πρόγραμμα του Final Four

Ο Ολυμπιακός «πάτησε» την Μπαρτσελόνα με 63-59 στο Game 5 των playoffs της Euroleague και προκρίθηκε στο Final Four της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα 24-26 Μαΐου στο Βερολίνο.

Στα ημιτελικά οι Ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ στο άλλο παιχνίδι ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Φενερμπαχτσέ.

Διαβάστε επίσης: Μεντιλίμπαρ: «Η φιλοδοξία, η θέληση που έχουν οι παίκτες μας και ο κόσμος μας μπορούν να μας βοηθήσουν να γράψουμε ιστορία»

Ο πρώτος ημιτελικός θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 ώρα Ελλάδας και ο δεύτερος στις 22:00. Οι δύο ημιτελικοί θα διεξαχθούν την Παρασκευή 24 Μαΐου. Το επόμενο διάστημα θα αποσαφηνιστεί ποιο ζευγάρι θα παίξει πότε.

Ελεύθερος το καλοκαίρι ο Ναν με 825.000 δολάρια – Το ΝΒΑ out στο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκού που κρατά την πόρτα ανοιχτή

Ο μεγάλος τελικός, που θα αναδείξει τον πρωταθλητή για τη σεζόν 2023/2024 θα γίνει την Κυριακή 26 Μαΐου στις 21:00 ώρα Ελλάδας και ο μικρός τελικός την ίδια μέρα στις 18:00.

Γράψτε το σχόλιο σας

Subscribe

Related articles

Η Τούμπα πάλι ήταν… καζάνι!

Η Τούμπα πήρε... φωτιά από τα χιλιάδες καπνογόνα...

«Σείεται» ο Λευκός Πύργος από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ

Οι πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από...

To «αντίο» του Χουάνκαρ στον κόσμο του Παναθηναϊκού

Μετά το τελευταίο του παιχνίδι στο «Απόστολος Νικολαΐδης»...